Ελλάδα

Χαρδαλιάς – Κάθε σπίτι που χάνεται είναι μαχαιριά στην καρδιά μας

10.08.2021 | 15:27 Eνσωμάτωση

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται για τον χειρισμό της κατάστασης, υποστήριξε πως «κάθε σπίτι που χάνεται, για όλους εμάς είναι μία τραγωδία και είναι μία μαχαιριά στην καρδιά μας»

Κληθείς να απαντήσει στην κριτική που δέχεται για τον χειρισμό της κατάστασης, υποστήριξε πως «κάθε σπίτι που χάνεται, για όλους εμάς είναι μία τραγωδία και είναι μία μαχαιριά στην καρδιά μας».

Στο πλαίσιο αυτό, έκανε λόγο για τεράστια μάχη που δόθηκε. «Άυπνοι όλες αυτές τις μέρες, μείναμε εκεί καθοδηγώντας όλα τα παιδιά της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, τους εθελοντές μας. Ευγνωμονώντας τους ίδιους τους κατοίκους που ήταν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια».

«Μια μάχη που» όπως είπε «ήταν η δυσκολότερη που υπήρξε ποτέ».

«Λυπάμαι γιατί την ώρα της μάχης, κάποιοι πυροβολούν τους μαχητές. Η χώρα πέρασε από πολλές τραγωδίες. Σε αυτή την καταστροφή, οι απώλειες είναι από την μεριά των μαχητών και όχι των πολιτών» τόνισε, συναισθηματικά φορτισμένος.

Όλοι ζητάμε συγνώμη ανέφερε, σημειώνοντας ότι θα γίνει αποτίμηση των χειρισμών και των ενδέχομενων λανθασμένων χειρισμών, ενώ τόνισε πως ο πρωθυπουργός είναι συγκλονισμένος απ΄ όσα συμβαίνουν.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 10/08/2021