Αθλητικά

Τόκιο 2020 – Μεγάλη επιτυχία του Άλκη Κυνηγάκη – Έτοιμες να διεκδικήσουν μετάλλιο Στεφανίδη & Κυριακοπούλου

05.08.2021 | 10:31 Eνσωμάτωση

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στα 10 χιλιόμετρα Ανοιχτής Θαλάσσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ο Έλληνας αθλητής Αλκης Κυνηγάκης, ο οποίος τερμάτισε στην πέμπτη θέση.

Πρώτη συμμετοχή

Στην πρώτη του ολυμπιακή συμμετοχή, ο Άλκης Κυνηγάκης κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση, μόλις 55» μετά τον χρυσό γερμανό αντίπαλό του.

Έτοιμες να διεκδικήσουν μετάλλιο Στεφανίδη και Κυριακοπούλου στο επί κοντώ

Κοντεύουν πέντε χρόνια από εκείνο το απόγευμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου η Κατερίνα Στεφανίδη πανηγύρισε με την ψυχή της το άλμα της στα 4,85 μ., που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η αθλήτριά μας κατάφερε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και να φτάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο να διεκδικεί και πάλι να ανέβει στο βάθρο των νικητριών.

Η Στεφανίδη δεν είναι η μόνη Ελληνίδα που μετέχει με προσδοκίες σε αυτή τη διοργάνωση. Η «χάλκινη» στο παγκόσμια πρωτάθλημα του 2015 και πριν δύο χρόνια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού, Νικόλ Κυριακοπούλου θα είναι παρούσα στον πρώτο τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, την οποία θέλει να συνδυάσει με μια καλή εμφάνιση.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega – Καλοκαιρινή Έκδοση - 05/08/2021