Ελλάδα

Μεγάλες καταστροφές σε σπίτια & αυτοκίνητα στη Βαρυμπόμπη – Σε απόγνωση οι κάτοικοι

04.08.2021 | 08:29 Eνσωμάτωση

Στη Βαρυμπόμπη, όπου οι κάτοικοι πέρασαν ένα εξαιρετικά δύσκολο βράδυ με την πυρκαγιά να ρημάζει τις περιουσίες τους, βρέθηκε η κάμερα του Mega.

«Δεν ήμουν εδώ. Με το που έγιναν κάποιες εκρήξεις, πήγαμε να δούμε τι έγινε, και μετά δεν μας άφησαν να γυρίσουμε πίσω. Γύρισα χθες το βράδυ με τα πόδια εδώ και ήταν όλα καμένα. Έχει καταστροφές το σπίτι μου, ενώ το εργαστήριό μου κάηκε ολοσχερώς, το ίδιο και η βάρκα και το αυτοκίνητό μου», είπε στο Mega ο κ. Δημήτρης, κάτοικος της περιοχής.

«Ούτε τα ρούχα μας δεν μπορέσαμε να σώσουμε. Φύγαμε γιατί έγιναν δύο πολύ μεγάλες εκρήξεις και πήγαμε με τη γυναίκα μου και την κόρη μου να δούμε τι έγινε. Μας ακολούθησαν και άλλα αυτοκίνητα και μετά μας καθοδήγησαν στους Θρακομακεδόνες», συνέχισε.

«Το θέμα είναι τι θα κάνει το κράτος. Έχουμε καταστραφεί, είναι πολύς κόσμος. Στο σπίτι δεν μπορείς να μπεις από τη ζέστη, έχουν πυρακτωθεί τα πάντα. Μείναμε φιλοξενούμενοι σε φίλους. Ζήσαμε πολλές πυρκαγιές, αλλά αυτή η φωτιά πήγαινε σαν τρελή. Έκαιγε παράλογα», κατέληξε.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega – Καλοκαιρινή Έκδοση - 04/08/2021