Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες – Άγγιξε το μετάλλιο ο Εμμανουήλ Καραλής

03.08.2021 | 21:50 Eνσωμάτωση

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Εμμανουήλ Καραλής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε την 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Ο Εμανουήλ Καραλής έχει ολοκληρώσει τις προσπάθειές του στον τελικό του άλματος επί κοντώ. Πάντα χαμογελαστός βγάζει ένα χαρτί και το δείχνει στην κάμερα. Είναι η αφιέρωση προς τους γονείς του, τους οποίους ευχαριστεί.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τον εαυτό του, άγγιξε το μετάλλιο, καθώς κατέλαβε την 4η θέση με άλμα στα 5.80, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ. Πολύ μεγάλη επιτυχία μόλις στα 22 του χρόνια και έδειξε ότι το μέλλον τού ανήκει.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές στον στίβο, ο Κώστας Δουβαλίδης στην 4η Ολυμπιάδα της καριέρας του σημείωσε 13.63 στα 110 μέτρα με εμπόδια τερματίζοντας 7ος στην κούρσα του και έμεινε εκτός ημιτελικών. Ομοίως και για την Ειρήνη Βασιλείου η οποία κατετάγη 5η στα προκριματικά των 400μ με χρόνο 53.15.

Στο τριπλούν ο 39χρονος Δημήτρης Τσιάμης τραυματίστηκε στην πρώτη του προσπάθεια, δεν συνέχισε και αποκλείστηκε από τον τελικό του αγωνίσματος.

Στην ιστιοπλοΐα και στα 470 ανδρών οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής βρίσκονται στην έκτη θέση της γενικής κατάταξης με 66 βαθμούς ποινής και θα αγωνιστούν στην κούρσα μεταλλίου που θα γίνει την Τετάρτη. Στα 470 γυναικών οι Αιμιλία Τσουλφά και Αριάδνη Σπανάκη ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους, καταλαμβάνοντας τη 15η θέση.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 03/08/2021