Αθλητικά

Μαρτίνς στο MEGA: «Δεδομένων των συνθηκών δεν μπορούμε να προσάψουμε τίποτα στην ομάδα»

22.07.2021 | 01:03

Στις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νέφτσι Μπακού στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας στο MEGA μετά τη νίκη (1-0) κόντρα στους Αζέρους.

«Δεδομένων των συνθηκών και των προβλημάτων που προέκυψαν τις τελευταίες 2 ημέρες πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την αποβολή του Μαντί που επηρέασε πάρα πολύ την απόδοσή μας και την εξέλιξη του παιχνιδιού δεν μπορούμε να προσάψουμε τίποτα για το φανταστικό αγωνιστικό πνεύμα των παικτών μας, την προσπάθεια της ομάδας, τα έδωσαν όλα, πάλεψαν, φυσικά έκαναν λάθη, κι ενώ δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι η ομάδα έκανε υπερπροσπάθεια να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς.

Αναφορικά στους νέους παίκτες που επιστρατεύτηκαν στο παιχνίδι ελέω των πολλών προβλημάτων σημείωσε: «Το γεγονός ότι παίξαμε με τόσους νέους παίκτες ήταν εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν τις τελευταίες 48 ώρες πριν τον αγώνα. Δεν ήταν ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσουν στην διοργάνωση, αλλά είναι η ευκαιρία τους να δείξουν ότι είναι παρών και έδειξαν ότι είναι εδώ, έδειξαν ωριμότητα και προσπάθησαν ως το τελευταίο λεπτό»

Videos & Απoσπάσματα από ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 22/07/2021

Αθλητικά