Ελλάδα

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Αποδοκιμασίες στον 30χρονο έξω από το δικαστικό μέγαρο

21.07.2021 | 06:35 Eνσωμάτωση

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς. Ο 30χρονος που αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες μόλις έφτασε στην Εισαγγελία της Νάξου, εξόργισε τους πάντες όταν εξέφρασε «συλλυπητήρια» στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς.

Τη Δευτέρα στο Βέλο έγινε η κηδεία της 26χρονης με τις σκηνές να είναι συγκλονιστικές. Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην νεαρή φαρμακοποιό.

Ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς βγαίνοντας από την Εισαγγελέα της Νάξου προκαλεί για μια ακόμη φορά. Ψελλίζει συλλυπητήρια, ενώ ο συγκεντρωμένος κόσμος τον αποδοκιμάζει έντονα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέφεραν τον 30χρονο στις δικαστικές αρχές εκεί όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης, υποστηρίζοντας πως ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου προσπαθεί να τον παρουσιάσει ως ένα άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και όλοι οι κάτοικοι στο Βέλο είπαν το τελευταίο αντίο το απόγευμα της Δευτέρας στην 26χρονη Γαρυφαλλιά.

Η αδερφή του δράστη επικοινώνησε με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Η μητέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς παρά την τραγική απώλειά της, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή μία ψύχραιμη στάση αναφορικά με την οικογένεια του 30χρονου καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου.

Η ίδια θα δώσει μάχη στα δικαστήρια για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης.

Η αδερφή του 30χρονου επικοινώνησε με τη μητέρα της Γαρυφαλλιάς εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στο δράμα που περνάει όλη η οικογένεια της 26χρονης κοπέλας.

Από την πλευρά της η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επισήμανε πως στο δικαστήριο θα είναι αντίπαλοι επιθυμώντας την καταδίκη του αδερφού της.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega – Καλοκαιρινή Έκδοση - 21/07/2021