Αθλητικά

Τεντόγλου στο MEGA: Μπορώ να γυρίσω με μετάλλιο από το Τόκιο

15.07.2021 | 21:23

Ο ΣΕΓΑΣ παρουσίασε σήμερα την Ολυμπιακή ομάδα που θα ταξιδέψει στο Τόκυο με φιλοδοξία για επιτυχίες. Ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, που μίλησε στο MEGA για την πρόκληση των Ολυμπιακών.

Είναι ο αθλητής που ίπταται και μαζί του υψώνεται στον ουρανό ολόκληρη η Ελλάδα.

Ο Μίτλος Τεντόγλου, ο άλτης που στην πιο δύσκολη χρονιά του αθλητισμού έμεινε αήττητος και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης.

Βρίσκεται μία ανάσα από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και μιλά αποκλειστικά στο MEGA.

«Ξέρω ότι πια είμαι ανάμεσα στους καλύτερους και ότι μπορώ να πάω εκεί και να πάρω ένα μετάλλιο και ότι είναι στο χέρι μου. Απλά μέσα στον αγώνα θα πρέπει να εκτελέσω αυτό που ξέρω να κάνω».

Ο Τεντόγλου έφτασε στη κορυφή. Σημείωσε την κορυφαία επίδοση για φέτος στο κόσμο με άλμα στα 8 μέτρα και 60 εκατοστά στο Μίτινγκ της Καλλιθέας και πλέον ψάχνει την επίδοση που θα τον φέρει στο βάθρο των νικητών του Τόκιο.

«Με μία επίδοση στα 8.50 έχεις σίγουρα ένα μετάλλιο τώρα δεν ξέρω τι χρώμα, αλλά ξέρω ότι μπορώ να το κάνω».

Το μόνο που χρειάζεται; Ένα ακόμη άλμα για να γράψει ιστορία.

«Αν μπορούσα να το διαλέξω θα το έβαζα στην τελευταία προσπάθεια γιατί εντάξει, είναι πολύ μαγκιά να το κάνεις στη τελευταία προσπάθεια, είναι πολύ ωραίο».

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει στρώσει με ροδοπέταλα τον δρόμο και θα κυνηγήσει το μεγαλύτερο όνειρό του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Στο Τόκιο, όπου έχει φυλάξει το καλύτερο του άλμα. Μαζί του ολόκληρη η Ελλάδα σε ένα ταξίδι που τώρα ξεκινά.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 15/07/2021

Αθλητικά