Οικονομία

Οι ρυθμίσεις των χρεών που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία

15.07.2021 | 07:41

«Κλειδώνουν» σήμερα τα μέτρα για τη ρύθμιση των χρεών που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία.

Οι δόσεις ενδεχομένως και να φτάσουν τις 72, ενώ θα αφορά τα χρέη προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία.

Θα προβλέπεται επίσης και η επαναφορά στην ρύθμιση των 100 ή 120 δόσεως για όσους λόγω της πανδημίας δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν λόγω της πανδημίας στην αποπληρωμή των δόσεων.

Αιτήσεις Covid για μειωμένα ενοίκια

Οι ιδιοκτήτες θα έχουν προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουλίου για να κάνουν διορθώσεις σε αιτήσεις Covid που αφορούν την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2021.

Όπου υπήρχαν λάθη οι ιδιοκτήτες θα λάβουν mail και σε περιπτώσεις υπερεκμίσθωσης θα μπορούν να υποβάλλουν τις τροποποιήσεις.

Οι αποζημιώσεις αναμένονται έως το τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου.

Οι δικαιούχοι των μειωμένων ενοικίων Ιουλίου

Πλήρη απαλλαγή για επιχειρήσεις πολιτισμού, αθλητισμού, διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, πάρκα αναψυχής , κλειστές με κρατική απόφαση.

40% μείωση για εργαζομένους με αναστολή σύμβασης και φοιτητικές κατοικίες εξαρτώμενων μελών τους.

Άνοιξε η πλατφόρμα ΜΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Μέχρι 23 Ιουλίου θα πρέπει να υποβληθούν τα δικαιολογητικά αγορών λοιπών καυσίμων, εκτός πετραλαίου, και αφορά τιμολόγια που έχουν κοπεί από 1 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου.

Η πληρωμή του επιδόματος θα γίνει μέχρι την 31 Αυγούστου, ενώ σε περίπτωση απόρριψης υποβάλλεται ένσταση έως 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ - 15/07/2021

Οικονομία