Ελλάδα

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός ανάγκασε την 19χρονη να γυρίσει πορνό – Τρεις ακόμα κοπέλες θα καταθέσουν εναντίον του

15.07.2021 | 06:49 Eνσωμάτωση

Ένα νεότερο στοιχείο που έρχεται στο φως είναι πως ο αστυνομικός-σύντροφός της εξανάγκασε την 19χρονη να πάρει μέρος και σε ταινία πορνό.

Μάλιστα η κοπέλα πήρε μέρος στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της ελληνικής εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Ο αστυνομικός φέρεται να εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας πριν από δέκα ημέρες. Συνοδευόταν από την 19χρονη, την οποία και σύστησε ως σύντροφό του. Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Ζήτησε να περάσει από casting και να αναλάβει με την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις επόμενες ταινίες της εταιρίας.

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα από όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος.

Της ζητήθηκε ταυτότητα που πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών. Επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη.

Σημειώνεται ότι το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, είναι οι επαφές που είχε ο αστυνομικός με ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας.

Ο 39χρονος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι η ίδια η 19χρονη τον προσέγγισε γιατί ήθελε να γυρίσει ερωτικές ταινίες, ενώ τρεις ακόμα κοπέλες αναμένεται να καταθέσουν για τον αστυνομικό – μαστροπό.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega – Καλοκαιρινή Έκδοση - 15/07/2021