Πολιτική

Αντιπαράθεση Ρουσόπουλου – Ηλιόπουλου για εμβολιασμούς και διαχείριση πανδημίας

10.07.2021 | 09:07

Πολιτική αντιπαράθεση για την πορεία των εμβολιασμών είχαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο βουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για υγειονομικό σαμποτάζ. «Απέτυχε στον εμβολιασμό η κυβέρνηση. Δεν έχουμε πλήρως εμβολιασμένους 70% στην αρχή του καλοκαιριού όπως έλεγε» σημείωσε.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη δήλωσή του ότι η Ελλάδα έχει περισσότερα περιφερειακά νοσοκομεία από όσα χρειάζεται.

Για τον υποχρεωτικός εμβολιασμό ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι πρέπει να αφορά μόνο για συγκεκριμένες ομάδες, λέγοντας ότι πρέπει να συζητηθούν πολύ προσεκτικά το θέμα κινήτρων και αντικινήτρων.

Από την πλευρά του, ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε ότι θα βοηθήσει να υποχρεωθούν ειδικές ομάδες να εμβολιαστούν. «Δεν φτάσαμε το 70% εμβολιασμών και αυτός είναι ο στόχος» πρόσθεσε.

Τέλος, έκανε λόγο ότι η «προπαγανδιστική προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η ΝΔ είναι εναντίον του ΕΣΥ απέτυχε στην πράξη».

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 10/07/2021

Πολιτική