Αθλητικά

Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ: Πρόγραμμα υποτροφιών από την κορυφαία σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας

09.07.2021 | 09:45 Eνσωμάτωση

Επί 27 συναπτά έτη, το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ), συνεχίζει να αποτελεί πυλώνα «παραγωγής» αθλητικών συντακτών και όχι μόνο.

Εξάλλου, ιδρυτής και διευθυντής του ΚΑΡ είναι ο κορυφαίος εν Ελλάδι αθλητικός δημοσιογράφος, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

«Το ΚΑΡ είναι μια τρέλα μου του 1994. Και συμπλήρωσε 27 χρόνια ζωής. Έβγαλε στην αγορά πάνω από 800 παιδιά που κάνουν αυτή τη δουλειά» σημείωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» o κ. Σωτηρακόπουλος.

Το ΚΑΡ προσφέρει σύγχρονες σπουδές δημοσιογραφίας, ενώ δίνει μεγάλη βάση και στην επικοινωνία, στα social media και στο πώς λειτουργούν τα γραφεία Τύπου.

Μάλιστα, όπως εξήγησε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, αυτό το διάστημα ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος υποτροφιών που παρέχει η σχολή και στο άμεσο προσεχές διάστημα θα εκκινήσει ο δεύτερος κύκλος.

Οι υποτροφίες στο ΚΑΡ είναι πλήρους κάλυψης. Το ΚΑΡ μπορεί να αποτελέσει κεντρική σχολή φοίτησης, ενώ όσοι σπουδάζουν ήδη σε πανεπιστήμιο μπορούν παράλληλα να κάνουν μονοετές πρόγραμμα σπουδών σε αυτό.

Ταυτόχρονα, η σχολή, υποστηρίζει τόσο δια ζώσης όσο και εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση.

«Σε όποιο κανάλι, εφημερίδα, ιστοσελίδα και αν κοιτάξει κανείς θα βρει απόφοιτο του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ. Και αυτό είναι μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου» τόνισε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 09/07/2021