Ελλάδα

Ίος: Μετά τα έξαλλα κορωνοπάρτι «εγκλωβίστηκαν» στα ξενοδοχεία οι θετικοί μαθητές

09.07.2021 | 16:53

Δύο νεαροί, ο Άγγελος και ο Κλεάνθης, βρέθηκαν για διακοπές στην Ίο. Ο ένας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ο άλος βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα.

Ο Άγγελος γύρισε από την Ίο στην Αθήνα και βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα, γιατί βρέθηκαν πέντε θετικά κρούσματα στην παρέα του. Όπως είπε και ο ίδιος, οι ιδιοκτήτες των μπαρ ήταν πολύ τυπικοί στην τήρηση των μέτρων και υποστηρίζει πως όλα είναι θέμα ατομικής ευθύνης.

«Δεν φταίνε οι καταστηματάρχες, μας έλεγαν να φορέσουμε μάσκα. Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει μετά από 6 μήνες καραντίνας, άλλωστε το καλοκαίρι γίνεται χαμός».

Ο νεαρός δεν γνωρίζει από που κόλλησε και δήλωσε προς το παρόν δεν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο, εκτός εάν γίνει υποχρεωτικό.

Ο Κλεάνθης, από την άλλη, βρίσκεται σε καραντίνα στην Ίο. Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Δευτέρα, ενώ άλλα 10 παιδιά έχουν μείνει στο νησί σε καραντίνα.

«Μας προσέχουν πολύ στο νησί, όλη την μέρα όμως είμαστε μέσα στο δωμάτιο. Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό τη Δευτέρα. Τώρα δεν έχω τίποτα, είχα όμως πυρετό και τον λαιμό μου», δήλωσε στην κάμερα του LIVE NEWS.

Ο Κλεάνθης είπε πως δεν είχε πάει σε κάποιο πάρτι και είχε κάνει τεστ προτού έρθει στο νησί.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 09/07/2021

Ελλάδα