Οικονομία

Η ΔΕΗ Blue φέρνει τη νέα εποχή στην ηλεκτροκίνηση

02.07.2021 | 21:37

Η ΔΕΗ φέρνει την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα! Tο νέο brand, ΔΕΗ blue , είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος σημείων και υπηρεσιών φόρτισης, που προσφέρει λύσεις ηλεκτροκίνησης σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς σε όλη τη χώρα.

«H ΔΕΗ ως ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της ενέργειας αναγνώρισε το ρολο της που είναι να φέρει την ηλεκτροκίνηση στη χωρα δημιουργώντας με πολύ γοργούς ρυθμούς το μεγαλύτερα πανελλαδικά δίκτυο δημόσιο προσβάσιμων φορτιστών» σημείωσε ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Γεώργιος Στάσσης.

Η εγκατάσταση 301 σε 31 νομούς και σε 61 περιοχές της χώρας, μέσα σε 5 μήνες, καθιστά τη ΔΕΗ blue το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο στην Ελλάδα.

«Ως ολοκληρωμένος πάροχος έχουμε δεσμευθεί, στην υλοποίηση στην υλοποίηση ενός σημαντικού πλάνου επενδύσεων με σκοπό να αναπτύξουμε το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιο προσβάσιμων φορτιστών» υπογράμμισε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού ΔΕΗ Αλέξανδρος Πατεράκης.

ΔΕΗ BLUE. Γιατί είναι μπλε το χρώμα του ουρανού, της θάλασσας, το χρώμα που συμβολίζει τη χώρα μας.

«Στη ΔΕΗ blue, δεσμευόμαστε ότι σε όλους τους φορτιστές μας, η ενέργεια θα προέρχεται εξ ολοκλήρου από ανανεώσημες πηγές ενέργειας,δηλαδη θα κανουμε χρηση του πρασινου πιστοποιητικού» πρόσθεσε ο γενικός διευθυντής Ηλεκτροκίνησης – ΔΕΗ Blue Κυριάκος Κοφινάς.

Μέχρι το τέλος καλοκαιριού η δημόσια φόρτιση στη ΔΕΗ blue είναι πιλοτική και θα παρέχεται δωρεάν.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 02/07/2021

Οικονομία