Κόσμος

Διεθνείς ειδήσεις: Ο πατέρας της Καρολάιν μιλά στη Sun – Νέα έρευνα για το συνδυασμό των εμβολίων με εντυπωσιακά αποτελέσματα

29.06.2021 | 07:10 Eνσωμάτωση

Συνέντευξη στη βρετανική The Sun έδωσε ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματά του όταν έμαθε ότι η κόρη του χάθηκε, και μάλιστα από τα χέρια του άντρα της.

Ο ίδιος μίλησε και για την πιθανότητα η άτυχη Καρολάιν να γνώριζε περί παράνομων δραστηριοτήτων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, και αυτό να ήταν το γεγονός που τον οδήγησε στο να της κλείσει το στόμα.

«Όταν το ανακάλυψα η μοναδική μου στεναχώρια είναι ότι δεν το ήξερα νωρίτερα, όταν αυτός ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα ήμουν έτοιμος να αντιμετωπίσω τις συνέπειες», φέρεται να δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να είχε φτάσει στο στήθος μου και πιάσει την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», είπε ο ίδιος αναφορικά με το πώς ένιωσε όταν άκουσε την είδηση του θανάτου της κόρης του.

Τέλος, μιλώντας για την πιθανότητα ο συζυγοκτόνος να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, ο ίδιος τόνισε ότι «Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η κόρη μου ήταν ένα άτομο που ήθελε τη δικαιοσύνη, ήθελε τα πράγματα να είναι σωστά».

Ρωσία: Σκηνικό Αποκάλυψης από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τους ανέμους

Στη Ρωσία τοπίο Αποκάλυψης έχουν δημιουργήσει οι έντονες βροχοπτώσεις στη Μόσχα, δημιουργώντας έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ και το μετρό σταμάτησε τα δρομολόγιά του.

Την ίδια ώρα, θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν καταστροφές.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Ρωσία κατέγραψε την υψηλότερη θερμοκρασία τα τελευταία 120 χρόνια.

Πανεπιστήμιο Οξφόρδης: Ο συνδυασμός εμβολίων AstraZeneca και Pfizer παράγει περισσότερα αντισώματα

Ότι ο συνδυασμός των εμβολίων AstraZeneca και Pfizer παράγει περισσότερα αντισώματα, αναφέρει νέα έρευνα.

Συγκεκριμένα από έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που ανακοινώθηκε αργά χτες το βράδυ, προκύπτει ότι αν κάποιος συνδυάσει τις δόσεις των εμβολίων, παράγονται εννέα φορές περισσότερα αντισώματα στην περίπτωση που η πρώτη δόση έχει γίνει με AstraZeneca και πέντε φορές περισσότερα αντισώματα, αν η πρώτη δόση έχει γίνει με Pfizer.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 29/06/2021