Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το μυστηριώδες σπίτι στη Σούδα και το τρίτο πρόσωπο

25.06.2021 | 17:03 Eνσωμάτωση

Το LIVE NEWS εντόπισε και σας παρουσιάζει το σπίτι στη Σούδα όπου φέρεται να ταξίδεψε ένας εκ των Μπάμπη και Καρολάιν με ένα ακόμα άτομο, με σκοπό την ενοικίασή του.

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά από αυτές τις εικόνες, όταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν έφτανε για πρώτη φορά με χειροπέδες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να ζητήσει αναβολή, οι εξελίξεις τρέχουν, με τον 32χρονο να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και τις Αρχές να προσπαθούν να απαντήσουν σε γρίφους, που ίσως ανατρέψουν ορισμένους από τους πιο βασικούς ισχυρισμούς του πιλότου και της γραμμής που ακολουθεί την τελευταία εβδομάδα, στην πολύκροτη υπόθεση.

Στο ίδιο κελί με έναν πρώην σωφρονιστικό που καταδικάστηκε για ναρκωτικά και άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στον Κορυδαλλό για λαθρεμπόριο και εμπλοκή σε μια άλλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει ήρεμος.  Σύμφωνα με πληροφορίες, προαυλίζεται και περνάει την περισσότερη ώρα με τον πρώην σωφρονιστικό, από τον οποίο ζητά πληροφορίες και συμβουλές για τη ζωή στις φυλακές.

Ο 32χρονος δέχεται από την πρώτη νύχτα αλλεπάλληλες ερωτήσεις για το έγκλημα και απαντάει με τον ίδιο τρόπο. Τονίζει πως αν γύριζε το χρόνο πίσω τα πράγματα δεν έφταναν σε αυτό το σημείο και υποστηρίζει πως μέσα σε αυτή την υπόθεση είναι και ο ίδιος θύμα, καθώς όπως λέει καταστράφηκε και η δική του ζωή. Εμφανίζεται ως ένας πατέρας που θόλωσε από τη συμπεριφορά της γυναίκας του, για την οποία λέει ότι της παρείχε τα πάντα, χωρίς να βρίσκει ανταπόκριση. Για το θέατρο που έπαιζε μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ισχυρίζεται ότι φοβόταν, αφού κάθε μέρα που περνούσε αισθανόταν τον κλοιό της αστυνομίας να σφίγγει όλο και περισσότερο.

Ο πιλότος μπορεί να επιμένει ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, όμως οι έρευνες για τα κίνητρα συνεχίζονται και σε αυτό το πλαίσιο κάθε πληροφορία αξιολογείται με προσοχή.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, μίλησε στο MEGA για ένα μυστηριώδες ταξίδι που έγινε ένα μήνα πριν το έγκλημα, στη Σούδα της Κρήτης. Όταν όπως είπε ένας εκ των Μπάμπη και Καρολάιν ταξίδεψε με άτομο του αντίθετου φύλου για ενοικίαση σπιτιού.

Τις συζητήσεις για εντάσεις στο σπίτι πυροδοτούν οι τοποθετήσεις στενών φίλων του ζευγαριού, οι εικόνες με την κατεστραμμένη πόρτα στη σοφίτα που έγινε η δολοφονία της 20χρονης όπως και οι ισχυρισμοί για εγκατάλειψη της συζυγικής στέγης, είτε από τον 32χρονο είτε από την αδικοχαμένη 20χρονη.

Ενώπιον του ανακριτή, ο πιλότος ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σώσει το γάμο του.

«Για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την εν λόγω κατάσταση της πρότεινα να επισκεφτούμε μια ψυχολόγο, προκειμένου να σώσουμε την οικογένειά μας. Στην αρχή η Καρολάιν δέχθηκε και ήταν τυπική στις συνεδρίες, όμως σταδιακά άρχισε να βρίσκει διάφορες δικαιολογίες και εν τέλει τις σταμάτησε. Η ψυχολογία της παρουσίαζε συνεχώς μεταπτώσεις».

Ο επίλογος στη ζωή της Καρολάιν γράφτηκε στις 11 Μαΐου και πλέον ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος περιμένει τη δίκη για να μάθει την ποινή του, την ώρα που ο θόρυβος γύρω από το πολύκροτο έγκλημα, είναι αδύνατον να κοπάσει.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 25/06/2021