Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στον Κορυδαλλό σε κελί με άλλους 3 ο συζυγοκτόνος

24.06.2021 | 13:33 Eνσωμάτωση

Το δεύτερό του 24ωρο πέρασε στις φυλακές κορυδαλλού ο δολοφόνος της Καρολάιν.

Ο 33χρονος κρατείται στην 6η πτέρυγα που θεωρείται υψίστης ασφαλείας, στην ίδια πτέρυγα λίγα κελιά μακριά κρατείται ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Παναγιώτης Βλαστός αλλά και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Follie Follie. Στο ίδιο κελί κρατούνται άλλοι τρεις καταδικασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών. Από την πρώτη στιγμή αυτό που ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους είναι να ξεκινήσει τα μεροκάματα στις φυλακές που θα μειώσουν την ποινή του.

Ένα λεπτό μετά τις οχτώ το βράδυ της Τρίτης ο δολοφόνος της Καρολάιν περνάει την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.

Μόλις 15 λεπτά μετά την κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προσωρινή του κράτηση τα ειδικά οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας μετέφεραν τον 33χρονο πιλότο στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού εκεί όπου θα κρατείται για τις επόμενους 18 μήνες.

Οι Αρχές αποφάσισαν να κρατηθεί ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της νεαρής μητέρας στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Στο ίδιο κελί θα βρίσκεται μαζί με ακόμη τρία άτομα.
Πρόκειται για ένα χώρο 12 τετραγωνικών, με τέσσερα κρεβάτια τύπου κουκέτα. Δυο αριστερά και δυο δεξιά.

Η τουαλέτα βρίσκεται μέσα στο κελί, ενώ και αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα της πτέρυγας, έχει παράθυρο που βλέπει στον προαύλιο χώρο.

Οι πρώτες ώρες στο κελί

Ο 33χρονος πιλότος πέρασε το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ θα προαυλίζεται μαζί με τους υπολοίπους συγκρατουμένους του.

Στην ιδία πτέρυγα βρίσκεται ο Παναγιώτης Βλαστός, ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Ζήτησε μεροκάματα για να αποφυλακιστεί νωρίς

Απόλυτα συνειδητοποιημένος και ψύχραιμος ο 33χρονος ζήτησε να εργαστεί στις φυλακές. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής όπως όλοι οι υπόλοιποι συγκρατούμενοι του.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 24/06/2021