Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ιερέας καταγγέλλει ιατρικό λάθος στο θάνατο της 14χρονης κόρη του

22.06.2021 | 06:17 Eνσωμάτωση

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Επανομή Θεσσαλονίκης, όπου ο ιερέας Βησσαρίων Καντούνης, έχασε την 14χρονη κόρη του από ιατρικό λάθος, όπως ο ίδιος καταγγέλλει.

Από τους πιο αγαπητούς Iερείς στην περιοχή, ο πατήρ Καντούνης υπήρξε για διάστημα περί τα τρία έτη εφημέριος στη Στάνου Αμφιλοχίας.

Το τελευταίο διάστημα το ποίμνιό του είναι στην Επανομή της Θεσσαλονίκης. Απευθύνθηκε σε γνωστό Ιατρικό Κέντρο για την κόρη του, στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο για να αντιμετωπίσει προβλήματα παχυσαρκίας που αντιμετώπιζε.

Όπως όμως καταγγέλλει ο Ιερέας, ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα και το κοριτσάκι αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή, το μικρό κορίτσι κατέληξε. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα στις 16:00 μ.μ στον ιερό ναό Κοιμήσεως Επανομής Θεσσαλονίκης.

Η κοπέλα δεχόταν bullying και αρνητικά σχόλια για τα κιλά της στο σχολείο και το φιλικό της περιβάλλον. Το μήνυμα του πατρός Καντούνη στα σόσιαλ μίντια για την απώλεια της κόρης του αλλά και το bullying που δέχθηκε ήταν σπαραχτικό.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 22/06/2021