Ελλάδα

Γλυκά Νερά – Γ. Τσούκαλης: Έβλεπα ότι ο πιλότος έπαιζε θέατρο

22.06.2021 | 07:39 Eνσωμάτωση

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες ο 32χρονος συζυγοκτόνος προκειμένου να απολογηθεί. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε για την υπόθεση που έχει συνταράξει το πανελλήνιο ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

«Ήταν ανώμαλη η προσγείωση, και του πιλότου, και της ελληνικής κοινωνίας που είχε μεγάλη συμπάθεια στο πρόσωπό του. Είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να τον αγκαλιάσει ο κόσμος, με ένα άριστο προφίλ. Η υπόθεση αυτή για εμένα ήταν πολύ ξεκάθαρη και θύμωνα με το θέατρο του ανθρώπου αυτού», σημείωσε ο κ. Τσούκαλης.

«Σε ένα σπίτι μπήκαν ληστές – δολοφόνοι της Καρολάιν. Δεν άφησαν ίχνος από DNA ή αποτυπώματα. Ενώ ήταν τόσο οργανωμένοι και πήραν την κάρτα μνήμης από την κάμερα, ξέχασαν να πάρουν το κινητό του πιλότου. Έδωσαν πισθάγκωνα μια γυναίκα, και τον ίδιο τον έδεσαν με τα χέρια μπροστά», συνέχισε ο κ. Τσούκαλης αναφορικά με όσα πρόδιδαν, κατά τον ίδιο, από την αρχή, την εμπλοκή του 32χρονου πιλότου στην υπόθεση.

«Αν έβλεπε κανείς τη γλώσσα του σώματος και τις δηλώσεις του πιλότου από την αρχή, θα θύμωνε με το θέατρο. Άνθρωπος που έχασε τη σύζυγό του με αυτό τον αποτρόπαιο τρόπο, που κακοποιήθηκε από τους ληστές, είχε την άνεση να κάνει δηλώσεις, να κολακεύει την ελληνική αστυνομία, και να μη βλέπουμε καμία έκρηξη. Όσο εκπαιδευμένος και αν ήταν λόγω της ιδιότητάς του, ο πόνος για την απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου λυγίζει τον πιο εκπαιδευμένο άνθρωπο», πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης, τονίζοντας ότι «Επί 37 ημέρες προσπαθούσε να χειραγωγήσει και να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και την αστυνομία. Έδειξε ένα θεατρινισμό. Σκότωσε τον σκύλο που ήταν η προέκταση της Καρολάιν γιατί ήταν το αγαπημένο της ζωάκι».

«Λένε ότι δεν υπήρχε προμελέτη. Αλλά ακούμε από το ρεπορτάζ ότι εκείνο το βράδυ ξύπνησε την Καρολάιν, άρα η όποια φασαρία είχε προηγηθεί πολύ νωρίτερα. Το εν βρασμώ κρατάει πολύ λίγο, αν ρωτήσουμε τους ψυχιάτρους θα μας το πουν», είπε κλείνοντας ο κ. Τσούκαλης.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 22/06/2021