Αθλητικά

Euro 2020: Ανησυχία στην Αγία Πετρούπολη από την αύξηση κρουσμάτων Covid – 19

22.06.2021 | 20:44

Η ατμόσφαιρα εκτός γηπέδων παραμένει εορταστική και καθημερινά οι οπαδοί των ομάδων στήνουν γιορτή πριν και μετά τα ματς. Η ΟΥΕΦΑ όμως ήδη προβληματίζεται για τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού που παρουσιάστηκαν στην Αγία Πετρούπολη.

Συναγερμός Covid – 19 στο Γιούρο καθώς η ΟΥΕΦΑ προβληματίζεται από την αύξηση των κρουσμάτων στην Αγία Πετρούπολη. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα καταγράφηκαν περισσότεροι από 1000 επιβεβαιωμένοι φορείς και ενόψει των αγώνων Σουηδίας Πολωνίας την Τετάρτη και του προημιτελικού στις 2 Ιουλίου, ως πρώτο μέτρο περιορίζεται ο αριθμός των φιλάθλων στη fan zone.

Η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βρήκε τη «χρυσή τομή» στην τριβή με την αγγλική κυβέρνηση και άρονται οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί της δεκαήμερης καραντίνας για τους προσκεκλημένους της ΟΥΕΦΑ. Παράλληλα 60.000 θεατές θα παρακολουθήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης στο Γουεμπλει καθώς έγινε αποδεκτό το αίτημα για αύξηση της χωρητικότητας στις κερκίδες.

Οι Ολλανδοί «ζουν» σε ρυθμούς γιουρο…Στη Xάγη ένας ολόκληρος δρόμος σημαιοστολίστηκε στα πορτοκαλί και τον παλμό έδωσε η εθνική ομάδα με τη νίκη.

Σε αυτό το ματς στη «Γιόχαν Κρόφ Αρένα», ξεχωριστές ήταν στιγμές για τον Γκόραν Πάντεφ. Ένα μήνα πριν γίνει 38 χρόνων, ο αρχηγός, είπε «αντίο» στη εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας μετά από 121μία συμμετοχές και 37 γκολ.

Στο Αμβούργο, ο συμπαθής ελέφαντας Γιασόντα μάλλον δυσαρέστησε Γερμανούς και Ούγγρους . Σήκωσε τις σημαίες και των δύο χωρών όπερ προβλέπεται ισοπαλία στην επικείμενη αναμέτρηση.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 22/06/2021

Αθλητικά