Καιρός

Ζέστη και ήλιος στις περισσότερες περιοχές της χώρας σήμερα

19.06.2021 | 06:56

Σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές μέχρι το ξημέρωμα στην Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, το πρωί ωστόσο θα μετατοπιστούν ανατολικότερα προς την Τουρκία και θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε ήλιο με παροδική συννεφιά που το απόγευμα, σε ορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, θα προκαλέσει μια αστάθεια, με βροχές.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει 27 στην Θράκη, 31 στη Μακεδονία, 30 – 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και 33 τοπικά στη Θεσσαλία. Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα πλησιάσουν τους 27 – 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο σε βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 – 5 και το απόγευμα 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 – 5 και στα Δωδεκάνησα θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα να ψιχαλίσει ή να βρέξει τοπικά. Η θερμοκρασία από 23 – 32 βαθμούς και οι άνεμοι σε ήπιες εντάσεις, βορειοδυτικοί που θα στραφούν σε νοτιάδες, 2 – 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα ξεκινήσει με ήλιο, το μεσημέρι και το απόγευμα όμως αναμένονται βροχές και στα γύρω ορεινά καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 21 – 30, με βορειοδυτικό άνεμο στον Θερμαϊκό 2 – 4 μποφόρ.

 

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 19/06/2021

Καιρός