Πολιτισμός

Συγκινητική αφιέρωση της Πρωτοψάλτη στον Μιχάλη Χατζηγιάννη

12.06.2021 | 22:52

Το «Διθέσιο» αφιέρωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ένα τραγούδι που όπως είπε είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και την παράσταση «Σαν Ηφάστειο που ξυπνά».

Η αγαπέμενη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την πρόσκληση και μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

«Ο Μιχάλης έχει ένα ζηλευτιό καλλιτεχνικό τρίπτυχο. Τραγουδάει υπέροχα, είναι σπουδαίος τραγουδοποιός και φοβερός μουσικός. Πέρα από αυτά είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος με μεγάλη ευαισθησία», ανέφερε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια καθήλωσε με το «Όλα αυτά που φοβάμαι».

«Η φωνή της αγγελική, η παρουσία της επιβλητική, η καριέρα της αξιοζήλευτη. Εκείνη ένας υπέροχος άνθρωπος. Νιώθω τυχερός που τη γνωρίζω, και πιο τυχερός που απόψε θα με συντροφεύσει με την παρουσία της.

Για μένα δεν είναι απλά πηγή έμπενευσης και συναισθημάτων», με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια καθήλωσε με το «Όλα αυτά που φοβάμαι». Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της από τον δίσκο «Να σε βλέπω να γελάς» του 2004.

«Τα γιατί που μείναν πίσω ρίζες βγάλαν μέσα στα όνειρα μου / Όποιο μέλλον και να ζήσω πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου / Κι όλα αυτά που φοβάμαι… Όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ…».

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 12/06/2021

Πολιτισμός