Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Προκαταρκτική εξέταση της Εισαγγελίας για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν – Η κατάθεση του 32χρονου

09.06.2021 | 08:45

Προκαταρκτική έρευνα διενεργείται από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών για την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθεί, βάσει και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου – μαίας το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Στην κατάθεσή της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής που κλήθηκε ύστερα από την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής, η Ε.Μ. έκανε λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου.

Η Ε.Μ. έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα.

Σοκάρει η κατάθεση του 32χρονου πιλότου

Σε θέση να αναγνωρίσει έναν από τους τρεις δράστες του φονικού στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως είναι ο 32χρονος πιλότος, όπως προκύπτει από νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές.

Συγκεκριμένα, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, πέρα από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, εστίασε και στο προφίλ των κακοποιών, με ιδιαίτερη έμφαση στον «κοντό».

Σκιαγραφώντας τα χαρακτηριστικά του, έκανε λόγο για έναν άνδρα που ακινητοποίησε τη σύζυγό του, ενώ κατάφερε να δει και το πρόσωπό του καθώς κατέβηκε το κάλυμμα που φορούσε, όταν πήγε να δέσει τη γυναίκα του στο κρεβάτι τους.

Έκανε λόγο για έναν άνδρα με σαρκώδη χείλη και έντονη μύτη, αξύριστο και ανοιχτόχρωμο (όχι όσο ο ίδιος ο 32χρονος που είναι ξανθός) και άνω των 35 ετών. Ακόμη, υποστήριξε πως ήταν περίπου 1.70μ. και «ψωμωμένος», δηλαδή γυμναζόταν και έχει πλάτες.

Μάλιστα, αναγνώρισε πως οι δολοφόνοι μιλούσαν καλά ελληνικά αλλά χρησιμοποίησαν και φράσεις σε αλβανικά ή βουλγάρικα.

Γνωστή στον ευρύτερο κύκλο η αγορά οικοπέδου

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε γνωστοποιήσει στον ευρύτερο κύκλο του την πρόσφατη αγορά οικοπέδου.

Έτσι, είναι πιθανόν να έφτασε στα αυτιά ανθρώπων που δεν έπρεπε, ενώ φαίνεται πως και μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε διχογνωμία για το αν έπρεπε να αγοραστεί το συγκεκριμένο οικόπεδο.

Όπως σημειώνει ο Στράτος Μαυροειδάκος, Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, τα σενάρια που ακούγονται για το αποτρόπαιο έγκλημα είναι πολλά, με τους αστυνομικούς που εξετάζουν την υπόθεση να έχουν «δικλείδες ασφαλείας σε ό,τι αφορά τα σημαντικά ευρήματα ώστε σύντομα να τελειώνουν με την υπόθεση».

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 09/06/2021

Ελλάδα