Ελλάδα

«Ψυχολόγος» 20χρονης Καρολάιν: Εμφανιζόταν ως γυναικολόγος στη Στοά Τεκτόνων

08.06.2021 | 20:11

Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την Ελένη Μυλωνοπούλου την γυναίκα που στήριζε ψυχολογικά την δολοφονημένη Καρολάιν να εμφανίζεται ως μέλος της Μεικτής Τεκτονικής Στοάς Ανδρών και Γυναικών της Ελλάδος. Μάλιστα στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Mega εμφανίζεται να φορά τα διακριτικά των δυο υψηλότερων αξιωμάτων. Για την Ελένη Μυλωνοπούλου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας.

Συνοδεία περιπολικού προσήλθε – αυτοβούλως – σήμερα το πρωί στην ΓΑΔΑ, η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που φαίνεται ότι βοηθούσε ψυχολογικά τη δολοφονημένη Καρολάιν.

Έπειτα από τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την ιδιότητά της, το τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, διερευνά το ενδεχόμενο αντιποίησης επαγγέλματος.

Με τον «πόλεμο» μεταξύ της Ελένης Μυλωνοπούλου, και του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων να μαίνεται η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, βάση της δικογραφίας για να διαπιστωθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης της επαγγελματικής εχεμύθειας. Ωστόσο η δικηγόρος της ισχυρίστηκε μιλώντας στην εκπομπή Live News πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για την εισαγγελικη έρευνα.

Η ίδια, στην κατάθεσή της στην Ασφάλεια Αττικής μίλησε για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της απέδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου.

H θεραπεύτρια προσκόμισε τα διπλώματά που νομίμως διαθέτει και δεν χρειάστηκε σε αυτή τη φάση να κρατηθεί καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το live news η Ελένη Μυλωνοπούλου, εμφανίζεται να φορά τα διακριτκά της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος. Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της στοάς Παντελής Βούλης μίλησε αποκλειστικά στο live news και τόνισε πως ο ίδιος την έδιωξε όταν αντιλήφθηκε πως παρίστανε τη γυναικολόγο χωρίς να είναι.

«Την έδιωξα μπροστά σε 6-7 άτομα….είχε δώσει οδηγίες και στη γυναίκα μου, ως γιατρός.»

Η έρευνα της στοάς έφτασε ως το Βουκουρέστι και το πανεπιστήμιο από το οποίο όπως ανέγραφε το βιογραφικό της είχε πτυχίο ιατρικής… όπως όλα δείχνουν όμως δεν πάτησε ποτέ στο πανεπιστήμιο…

Ακόμα και μετά από αυτό, η ίδια επέμεινε ότι ήταν γιατρός και δεν δηλώθηκε στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών….. για φορολογικούς λόγους.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 08/06/2021

Ελλάδα