Ελλάδα

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο Πακιστανών για την επίθεση στην 26χρονη στο Κορωπί

08.06.2021 | 20:16 Eνσωμάτωση

Ενώπιον της δικαιοσύνης για παραβίαση προσωπικών δεδομένων θα βρεθούν οι δυο άνδρες που την Κυριακή το απόγευμα μετέτρεψαν σε εφιάλτη το απογευματινό μπάνιο μιας 26χρονης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί.

Οι δύο συλληφθέντες πακιστανικής καταγωγής οδηγούνται με συνοδεία αστυνομικών στο αυτόφωρο με την κατηγορία της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Είναι οι δύο που κατέγραφαν σε ζωντανή μετάδοση την απόπειρα βιασμού μιας 26χρονης από τέσσερις ομοεθνείς τους στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στο Κορωπί. Η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Ιουνίου καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρέπει να καταθέσει η 26χρονη προκειμένου να εκδώσει απόφαση.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της 26χρονης

Οι δύο συλληφθέντες μαζί με άλλους τέσσερις επίσης Πακιστανικής καταγωγής επιτέθηκαν σε μία 26χρονη και άρχισαν να την τραβούν βίντεο. Ο σύζυγός της την άφησε μόλις για πέντε λεπτά. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εφιάλτη που θα ζούσε. Δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνον που της επιτέθηκε.

«Ιδιαίτερα αυτός που μου έσκισε την μπλούζα και αυτός που έβγαζε το βίντεο, τους θυμάμαι στο πρόσωπό μου μπροστά, είναι πολύ άσχημο όλο αυτό» ανέφερε η 26χρονη, η οποία περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της.

«Περίμενα εγώ στο πάρκινγκ. Είχα γυρισμένη την πλάτη μου εγώ προς την παραλία και περίμενα να γυρίσει. Άρχισα να ακούω φωνές από πίσω μου και γέλια. Γύρισα να κοιτάξω και ήταν έξι άτομα τα οποία έβγαζαν βίντεο. Η κάμερα ήταν στραμμένη προς τα εμένα και τους φωνάζω εννοείται για ποιο λόγο με βγάζουν βίντεο. Επειδή φώναξα προφανώς δεν τους άρεσε, ήρθαν πιο κοντά, ήρθαν απειλητικά βασικά και εκείνη την ώρα επειδή φώναξα εγώ γιατί φοβήθηκα ο ένας από αυτούς μου έσκισε την μπλούζα» πρόσθεσε η νεαρή γυναίκα.

Τα πέντε λεπτά της επίθεσης για μία ανυπεράσπιστη γυναίκα είναι αιώνας.

«Ευτυχώς δηλαδή ήρθε ο άντρας μου και μπήκε στη διαδικασία να μπει στη μέση και να του πάρει και το κινητό. Δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να παίρνει βίντεο. Καθόλου, δευτερόλεπτο. Είδε ότι ήταν live όλο αυτό. Εννοείται ότι να τα βάλεις με έξι άτομα είναι αδύνατον. Και αυτοί άρχισαν να βρίζουν και να λένε διάφορα πράγματα στη δική τους τη γλώσσα. Και μόνο όταν εγώ είπα ότι έχω πάρει στο εκατό και έρχονται αυτή τη στιγμή ξαφνικά διαλύθηκαν και έφυγαν όλοι σε διαφορετικές κατευθύνσεις» συμπλήρωσε η 26χρονη.

Η αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει και τους υπόλοιπους τέσσερις δράστες που εκτιμάται ότι βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή και απασχολούνται σε γεωργικές εργασίες.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να κρατήσει αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να διατάξει προκαταρκτική έρευνα με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 08/06/2021