Κόσμος

Καλημέρα από το Τόκιο!

05.06.2021 | 06:58 Eνσωμάτωση

Πιστή στο ραντεβού της με τους Έλληνες του εξωτερικού, η κάμερα του Mega Σαββατοκύριακο ταξίδεψε μέχρι το Τόκιο, και συνάντησε την κ. Χρυσσή Θεοδωρακάκου, που μίλησε για τα πολλά και ενδιαφέροντα που κάνει τόσο μακριά από τη χώρα της!

«Μένω 20 χρόνια εδώ, ασχολούμαι με τροπική αμπελουργία και φυσική οινοποίηση και οικολογία. Κάνω ένα project στη Ζάμπια στην Αφρική. Αλλά εδώ είναι η βάση μου. Σκέφτηκα για τη Ζάμπια μέσω ενός γνωστού μου, που έκανε παρόμοια projects εκεί. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και έχει πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Ακόμα προστατεύουμε τα άγρια ζώα και το περιβάλλον με αυτό που κάνουμε. Είναι ένα φανταστικό project», είπε η κ. Θεοδωρακάκου.

Αναφερόμενη στο θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και της πανδημίας, η ίδια είπε ότι «Δε νομίζω ότι θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες δυστυχώς. Γίνονται πολλές διαδηλώσεις εναντίον των Ολυμπιακών αυτή τη στιγμή. Όμως δεν μπορεί να ταξιδέψει ο κόσμος, μόνο οι αθλητές, οπότε θα γίνουν μόνο με τους Ιάπωνες. Μόνο οι ηλικιωμένοι έχουν αρχίσει να εμβολιάζονται εδώ. Θα πάρει μήνες για να εμβολιαστούμε εμείς. Πριν λίγες ημέρες βγήκαν κάτι εισιτήρια εμβολιασμού. Κάθε περιφέρεια έχει τη δική της νομοθεσία, οπότε θα δούμε πώς θα γίνει».

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 05/06/2021