Κόσμος

Εκτός Facebook ο Ντόναλντ Τραμπ τουλάχιστον μέχρι το 2023

05.06.2021 | 06:40 Eνσωμάτωση

Στην απόφαση να προχωρήσει σε μείωση του αποκλεισμού του Ντόναλντ Τραμπ από την πλατφόρμα του στα δύο χρόνια, αντί της επ’ αόριστον εκδίωξης του, προχώρησε το Facebook.

Tον περασμένο μήνα το εποπτικό συμβούλιο του Facebook είχε αποφασίσει να διατηρήσει την απαγόρευση του Τραμπ από τη σελίδα του στο Facebook και το λογαριασμό του στο Instagram, όμως η απόφαση δεν ήταν οριστική με αποτέλεσμα το ζήτημα να επανεξεταστεί με βάση και τα νομικά δεδομένα. Έτσι, ο αποκλεισμός του κυρίου Τραμπ, που ξεκίνησε με αφορμή τη στάση του και τις αναρτήσεις του γύρω από το ζήτημα της εισβολής στο Κογκρέσο, στις αρχές Ιανουαρίου, «κλείδωσε» τελικά στα δύο χρόνια και μάλιστα με το χρονόμετρο να έχει ήδη ξεκινήσει να «τρέχει» από τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Πάντως, η διοίκηση της πλατφόρμας θέλοντας να προλάβει αρνητικές αντιδράσεις, έσπευσε ήδη να διευκρινίσει πως μετά την άρση του αποκλεισμού του πρώην προέδρου, η σελίδα και οι αναρτήσεις του θα υπόκεινται σε πιο αυστηρούς κανόνες και σε περίπτωση που βρεθεί και πάλι να παραβιάζει τους κανόνες, θα υποστεί μόνιμη διά βίου διαγραφή όλων των λογαριασμών του.

Θυμίζουμε πως η προηγούμενη απόφαση της πλατφόρμας για επ’ αόριστον αποκλεισμό του Ντόναλντ Τραμπ είχε προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών από τους οπαδούς του και νομοθέτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, γεγονός που φαίνεται πως κόστισε στην πλατφόρμα.

Δεν αποκλείει την ύπαρξη UFO το Πεντάγωνο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης UFO αφήνει το Πεντάγωνο.

Σε πλάνα που έχουν τραβήξει πιλότοι του αμερικανικού στρατού, έχουν γίνει 120 καταγραφές «ανεξήγητων εναέριων φαινομένων» τα τελευταία χρόνια, με το Πεντάγωνο να ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει τι είναι.

Λένε ότι δεν πρόκειται δραστηριότητα του αμερικανικού στρατού, ενώ δεν αποκλείεται οι πιλότοι να έχουν καταγράψει πειραματισμούς της Ρωσίας ή της Κίνας με υπερηχητική τεχνολογία.

Σε καραντίνα ο Τομ Κρουζ και 60 συνεργάτες του

Έξω φρενών είναι ο Τομ Κρουζ καθώς διεκόπησαν και πάλι τα γυρίσματα της ταινίας Mission Impossible 7.

16 μέλη του συνεργείου γυρισμάτων κόλλησαν κορωνοϊό, με αποτέλεσμα ο ίδιος και ακόμη 60 άτομα να μπουν σε καραντίνα για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι εκνευρισμένος καθώς αναμένεται να βρεθεί και ο ίδιος θετικός στον ιό.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 05/06/2021