Ελλάδα

Πρεμιέρα για τα γυμναστήρια με διπλή μάσκα & self-test

31.05.2021 | 09:10 Eνσωμάτωση

Η κάμερα του Mega βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, καταγράφοντας την πρεμιέρα των γυμναστηρίων με μέτρα. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου, Δημήτρης Σελούλης.

«Να έχουμε όλοι μια καλή αρχή, γιατί εφτά μήνες που ήμασταν κλειστοί φτάσαμε στα όριά μας. Το γυμναστήριό μας έχει εξωτερικούς χώρους, και μπορούμε να βγάζουμε όργανα έξω. Στο γυμναστήριο πρέπει αν μπαίνει κάποιος με ποδονάρια, κυρίως αν έρχεται για να ενημερωθεί και όχι κατά τη διάρκεια της άσκησης. Στο εσωτερικό υπάρχουν αποστάσεις και σήματα κάτω στο πάτωμα. Οι γυμναστές που δουλεύουν ελέγχουν αν τηρούνται οι αποστάσεις», είπε ο κ. Σελούλης.

«Όταν κάνει κάποιος μια άσκηση αερόβια, επιτρέπεται να μη φοράει μάσκα, γιατί ανεβάζει παλμούς. Ο ωφέλιμος χώρος του γυμναστηρίου είναι 150 τετραγωνικά. Όσοι αθλούμενοι κάνουν αερόβια άσκηση μπορούν να μη φορούν μάσκα, και για το χώρο μας είναι μέχρι 6 άτομα. Τα βάρη είναι μια πιο στατική άσκηση. Εκεί πρέπει να φοράμε μάσκα γιατί οι παλμοί δεν ανεβαίνουν όπως στην αερόβια άσκηση», εξήγησε ο ίδιος.

«Μέχρι να υπάρχει ανοσία θα ζητάμε από τους πάντες οποιοδήποτε πιστοποιητικό υπάρχει για την υγεία τους. Όσοι βρίσκονται στο γυμναστήριο έχουν κάνει self-test, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι. Επίσης λειτουργούμε με ραντεβού, ξέρουμε κάθε ώρα ποιος είναι στο γυμναστήριο», τόνισε κλείνοντας ο κ. Σελούλης.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 31/05/2021