Αθλητικά

Ολυμπιακός: Έρχεται για να υπογράψει ο Βραζιλιάνος Τικίνιο

29.05.2021 | 13:38 Eνσωμάτωση

Ο Τικίνιο Σοάρες αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα οι πέντε μεγάλοι της Super League δήλωσαν ότι επιθυμούν να δημιουργήσουν δεύτερες ομάδες που θα συμμετέχουν στη Super League 2.

«Θα έχουμε οπαδούς στην Ελλάδα». Με αυτή τη λεζάντα, η Παραΐμπα, ομάδα που προπονείται αυτό το διάστημα ο Τικίνιο, προαναγγέλλει τον ερχομό του στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Δεύτερες ομάδες, αναπτυξιακές και με κορμό αποτελούμενο από τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, αλλά και Άρης, στα πρότυπα των ξένων πρωταθλημάτων, δήλωσαν τις λεγόμενες ομάδες β, στη Σούπερ Λιγκ 2.

Οι συναρμόδιοι σπεύδουν για τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις και τις αλλαγές καταστατικών. Με πέντε εξαιρέσεις, η ηλικία των παικτών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 23 έτη, ενώ δεν επιτρέπεται ο προβιβασμός στην κατηγορία που βρίσκεται η κανονική ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμφώνησε να ανανεώσει μέχρι το 2024. Ο 19χρονος μέσος θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες το νέο του συμβόλαιο, στο οποίο δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης.

Στον Άρη, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν ορίστηκε για τις 15 Ιουνίου. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στα Τρία – Πέντε Πηγάδια, ενώ το βασικό στην Αυστρία.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 29/05/2021