Ελλάδα

Το βραβευμένο best seller του Σταμάτη Μαλέλη το «Τέρας κι εγώ» αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ

28.05.2021 | 20:39

Το βραβευμένο best seller του Σταμάτη Μαλέλη, το «Τέρας κι Εγώ» έρχεται αυτή την Κυριακή με το Βήμα.

Σε μία ιδιαίτερη περίοδο για ολόκληρη την ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας όπου τα περιστατικά κατάθλιψης καταγράφουν αλματώδη αύξηση η πρωτοβουλία της εφημερίδας αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

«Τα περιοριστικά μέτρα, ο φόβος και το άγγιγμα του θανάτου που ζουν οι πολίτες και αυτής της χώρας ανοίγουν ατραπούς για προβληματισμούς, αμφισβητήσεις και απορρίψεις. Όταν η αγωνία για την υγεία και τη ζωή μας φτάνει στα όρια της, η εμπειρία μου δίδαξε ότι εμφανίζεται μαζί της το Τέρας της κατάθλιψης»

Ο Σταμάτης Μαλέλης περιγράφει εκ βαθέων πώς ενώ βρισκόταν στο απόγειο της επαγγελματικής του επιτυχίας πάλευε με το «τέρας» της κατάθλιψης. Πως είναι τα έχεις όλα αλλά και τίποτα. Πώς έδωσε σκληρή μάχη και τελικά κατάφερε να βγει νικητής. Έστω και στα σημεία, όπως ο ίδιος αναφέρει στη εισαγωγή του βιβλίου.

«Από την κατάθλιψη που ζει στους βάλτους της κολάσεως έως αυτή της δημιουργίας και της υπέρβασης ο δρόμος είναι τραχύς και δύσκολος. Όμως όλοι μπορούν να τον διατρέξουν με επιτυχία. Και η προσπάθεια αυτή αξίζει για τη ζωή μας».

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο του γενικού διευθυντή ειδήσεων του Mega, έσπασε τα ταμπού, βοήθησε να αποενοχοποιηθεί το στίγμα της κατάθλιψης ωθώντας χιλιάδες ανθρώπους να ζητήσουν βοήθεια.

Το «Τέρας κι Εγω» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το Βήμα.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 28/05/2021

Ελλάδα