Αθλητικά

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού η απόκτηση του Τικίνιο

28.05.2021 | 20:42

Είναι επίσημο. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, αλλά και ο Άρης δήλωσαν στη Σούπερ Λιγκ 2 ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν με ομάδες Β.

Μια επαναστατική κίνηση, σε όφελος του ποδοσφαίρου υλοποιείται. Οι συναρμόδιοι τρέχουν για τις απαραίτητες νομοθετικές ρυθμίσεις και τις αλλαγές καταστατικών.

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός προχωράει ταχύτατα τον σχεδιασμό για μια ακόμη εξαιρετικά απαιτητική σεζόν, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Τικίνιο να απασχολεί έντονα τους πρωταθλητές. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Στον Παναθηναϊκό, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος συμφώνησε να ανανεώσει για τα επόμενα τρία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιό του δεν υπάρχει ρήτρα. Βαζέχα-Συλαϊδόπουλος οι πρώτες σκέψεις για την δεύτερη ομάδα.

Μέσα στις 30 κορυφαίες ομάδες που έχουν λάβει μέρος στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και μετέπειτα στο Champions League, είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα της UEFA, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 24η θέση και είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα, ενώ το Τριφύλλι βρίσκεται πέντε θέσεις χαμηλότερα, στην 29η.

Στον Άρη, η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν ορίστηκε για τις 15 Ιουνίου. Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στα Τρία – Πέντε Πηγάδια και στη συνέχεια στην Αυστρία.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 28/05/2021

Αθλητικά