Ελλάδα

Σοκάρει ο πατέρας μαθήτριας: Συγκέντρωσε 45 σελίδες απρεπή μηνύματα από τον δάσκαλο

27.05.2021 | 20:31 Eνσωμάτωση

Σοκάρει η εξομολόγηση του πατέρα της 11χρονης μαθήτριας, του οποίου η παρατηρητικότητα και το ενδιαφέρον για το παιδί του, οδήγησαν στην αποκάλυψη των άσεμνων μηνυμάτων που της έστελνε ο δάσκαλός της.

Ο πατέρας περιέγραψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βήμα-βήμα πως ανακάλυψε τι συνέβαινε και κατάφερε να σώσει την κόρη του σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές.

«Έχω 45 σελίδες μηνύματα, από τη Δευτέρα, έτσι; Την βομβάρδιζε. Η μικρή μου δεν έστελνε ποτέ πρώτη, αυτός την παρενοχλούσε συνέχεια, της έστελνε…Στην αρχή ήταν σε στυλ φλερτ και στυλ ενδιαφέροντος. Δεν ήταν κάτι…Για εμένα ήταν επιλήψιμο, αλλά θα μπορούσε να πει ότι έχω ενδιαφέρον…».

Ωστόσο, όσο οι ημέρες περνούσαν, τα μηνύματα του εκπαιδευτικού μέσω viber και skype, στην ανήλικη μαθήτρια της 5ης δημοτικού, έγιναν αποκρουστικά.

«Της έλεγε ‘’είσαι πολύ όμορφη’’ και ‘’δε ξέρω εάν θα αντισταθώ να σε φιλήσω, αν θα είμαστε μαζί’’, ‘’θα σου βγάλω τη μάσκα, θα σου δώσω…’’, στην αρχή έλεγε ‘’θα σου δώσω ένα φιλάκι στο μάγουλο’’, μετά προχώρησε ‘’θα σου φιλήσω τα όμορφα χειλάκια σου’’. Δεν ήθελα κάτι άλλο. Της είπε ότι θέλει να γίνει το αγόρι της».

Η επικοινωνία του 48χρονου δασκάλου δεν περιορίστηκε στη συγκεκριμένη μαθήτρια καθώς μέσω των ίδιων εφαρμογών επικοινωνούσε και με δύο άλλα κορίτσια!

«Πράγματι μιλούσαμε. Έγινε με δική τους πρωτοβουλία για τη βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων. Μιλούσαμε μόνο για τα μαθήματα. Οι γονείς τους το γνώριζαν» υποστήριξε ο δάσκαλος.

Πλέον, μετά την απολογία του 48χρονου καθηγητή, του έχει απαγορευτεί να πλησιάζει τα κορίτσια σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων και να επικοινωνεί μαζί τους με κάθε μέσο ενώ τέθηκε και σε αργία από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/05/2021