Ελλάδα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στο σπίτι που δολοφονήθηκε η Καρολάιν ο 32χρονος σύζυγός της

25.05.2021 | 13:20

13 μέρες μετά την στυγερή δολοφονία της γυναίκας του, ο 32χρονος πιλότος επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να επιτρέψει την είσοδο σε συνεργειο καθαρισμού. Εμφανίστηκε καταβεβλημένος αλλά και ενοχλημένος από σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους πιθανούς δράστες του εγκλήματος. Η αστυνομία εστιάζει πλέον στο ορφανό DNA που βρέθηκε στο σώμα της 20χρονης.

Ο 32χρονος πιλότος, φτάνει νωρίς το πρωί στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Εκεί τον περιμένουν, για να τους ανοίξει το σπίτι, οι υπάλληλοι του συνεργείου καθαρισμού που είχε καλέσει. Ο ίδιος δεν μένει καθόλου στο χώρο.

Συνεννοείται να έρθει ξανά το μεσημέρι, όταν θα έχουν τελειώσει, για να κλειδώσει. Ένα σπίτι ανάστατο από το πέρασμα των δολοφόνων, γεμάτο από τη σκόνη που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί για να το σαρώσουν για αποτυπώματα…

Ώρα 2 και 15 το μεσημέρι ο 32χρονος επιστρέφει στη μεζονέτα καταβεβλημένος και συντετριμένος.

«Από το πεδίο των ερευνών; Δεν υπάρχει κάτι παιδιά δεν υπάρχει κκάτι ότι θέλετε να μάθετε από την αστυνομία μιλάτε κατευθείαν με αυτούς γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα Ότι περνάει παρερμηνεύεται και είναι λάθος».

Για εκείνον είναι το πιο δύσκολο πράγμα να επιστρέφει στο σπίτι καθώς ξυπνούν εφιαλτικές αναμνήσεις…

Όσο για τα σενάρια που ακούγονται για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τη στυγερή δολοφονία απέφυγε να σχολιάσει…

13 μερες μετα τη δολοφονία και οι αστυνομικές έρευνες κινούνται πλέον σε 3 επίπεδα. Πρώτον τα στελέχη της ΕΛΑΣ προσπαθούν να εντοπίσουν ύποτα κινητά τηλέφωνα μέσα από την ά4ρση του τηλεφωνικού απορρήτου το επίμαχο χρονικό διάστημα της ληστέιας, δεύτερον να εντοπίσουν στοιχεία για το όχημα διαφυγής των δραστών μέσα από κάμερες ασφαλείας και τρίτον να ταυτοποιήσουν τα ορφανά δείγματα γενετικού υλικού που βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 20χρονη Καρολαιν.

Ο 32χρονος πιλότος έχει μαζέψει τα πράγματα του και διαμένει σε άλλο σπίτι. Άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί αναφέρουν πως σκέφτεται σοβαρά να μην επιστρέψει ποτέ στη μεζονέτα.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 25/05/2021

Ελλάδα