Ελλάδα

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Καλά σφραγισμένη η έρευνα – Μομφή για όσους έχουν «διαφυλαχθεί»

22.05.2021 | 06:40

Αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA και την εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου παραχώρησε χθες ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε φρικτά πριν 12 μέρες στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος υποστήριξε πως γνώριζε ότι η σύζυγός του επισκέπτονταν ψυχολόγο, ενώ έκανε λόγο πως ότι άλλο έρχεται στο «φως» μέσω της δημοσιογραφικής έρευνας είναι στοιχεία τα οποία ήδη έχουν εξαντληθεί σε επίπεδο έρευνας,ενώ μίλησε και για «άπειρες εικασίες» σε ότι αφορά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, σχολίασε την υπόθεση των Γλυκών Νερών στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

«Βεβαίως έχουμε στοιχεία για την υπόθεση. Απλώς δεν μπορούν να είναι ανακοινώσιμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε ανθρώπους να διαφυλαχθούν περισσότερο από όσο έχουν διαφυλαχθεί ήδη από την υπάρχουσα έρευνα» σημειώσε αρχικά.

«Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πιλότος έχει ενοχληθεί από την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε ότι μπορεί να είναι και αυτός πίσω από όλα αυτά. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πρόκειται για μια καλά σφραγισμένη έρευνα. Υπάρχουν κενά στην έρευνα, αλλά θα τα καλύψουμε. Δεν είναι κενά που θα μας εμποδίσουν να οδηγηθούμε στην λύση».

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 22/05/2021

Ελλάδα