Ελλάδα

Χίος: Γυναίκα έριξε καυστικό υγρό σε άνδρα – Αγώνα για να σώσουν το μάτι του δίνουν οι γιατροί

21.05.2021 | 07:25 Eνσωμάτωση

Ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, άσχημες μνήμες ξύπνησε η επίθεσης μιας γυναίκας με καυστικό υγρό εναντίον ενός άνδρα στη Χίο.

Στο νοσοκομείο Χίου μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας, έπειτα από ρίψη χημικού υγρού στο πρόσωπό του από γυναίκα.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, το θύμα του περιστατικού διαπληκτίστηκε με γνωστή του γυναίκα, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να του ρίξει αγνώστου ταυτότητας -μέχρι στιγμής- υγρό, το οποίο του προξένησε χημικά εγκαύματα σε όλο του το κορμί.

Νωρίτερα η συγκεκριμένη είχε προβεί σε εμπρησμό του δικύκλου του με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Ασφάλειας Χίου.

Σοβαρότερο δε, έγκαυμα θεωρείται αυτό στο μάτι του θύματος, με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα προκειμένου να καταφέρουν να το σώσουν.

Το συμβάν επιβεβαιώνεται και από την Αστυνομία, χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες του συμβάντος στη δημοσιότητα, ενώ η γυναίκα συνελήφθη.

Να σημειωθεί ότι, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι γνωστή στην Αστυνομία από ρίψη αυγών στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου αλλά και για απειλή κατά κοινωνικών λειτουργών με τη χρήση ψεύτικου όπλου.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 21/05/2021