Πολιτική

Καταθέτει για δεύτερη ημέρα στην προανακριτική για Παππά ο Χρ. Καλογρίτσας

18.05.2021 | 14:37

Με την δεύτερη κατά σειρά κατάθεσή του Χρήστου Καλογρίτσα, του κεντρικού προσώπου της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών, που έχει καταγγείλει ανοιχτά τους χειρισμούς του πρώην υπουργού, Νίκου Παππά στο εγχείρημα των τηλεοπτικών αδειών, συνεχίζει τις εργασίες της η προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής.

Η προανακριτική σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια διαμάχη για τα διαδικαστικά. Λίγο πριν τις 13:30 ξεκίνησε η κατάθεση του κ. Καλογρίτσα.

Νωρίτερα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έθεσαν θέμα επί της διαδικασίας και συγκεκριμένα με τα πρακτικά της επιτροπής που υπήρχαν χθες, γιατί καταγγέλουν ότι υπήρχαν μεθοδεύσεις.

Σχετικό αίτημα για να ακούσει την μαγνητοφώνηση έχει στείλει και ο κύριος Παππάς.

Το θέμα που προκάλεσε μεγάλη ένταση με τους βουλευτές της πλειοψηφίας να καταγγέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ πως επιχειρεί να θέσει διαδικαστικά ζητήματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις άνευ ουσίας πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία κατά πλειοψηφία απορρίφθηκε το αίτημα της αντιπολίτευσης.

Ωστοσο σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παππάς προτίθεται μέχρι και να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για παραποίηση των πρακτικών της επιτροπής.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 18/05/2021

Πολιτική