Καιρός

Αίθριος ο καιρός σήμερα

13.05.2021 | 06:44

Σημερα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια κυρίως σε ορεινές περιοχές, με τα διαστήματα με ήλιο να είναι μεγάλα κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρά τη κατά τόπους συννεφιά που φαίνεται τα επηρεάζει αυτές τις περιοχές.

Τοπικές βροχές μικρής έκτασης και τοπικού χαρακτήρα πιθανόν να σημειωθούν στη Μακεδονία, το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα, από τη Θεσσαλία και νοτιότερα και στα νησιά του Αιγαίου, θα απολαύσουμε τον ήλιο με ένα μόνο πέρασμα από αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα αλλάξει σημαντικά. Θα φτάσει στα βόρεια τους 27 βαθμούς, 29 στα ανατολικά ηπειρωτικά και περισσότερη δροσιά περιμένουμε στη δυτική Ελλάδα με 25 βαθμούς. Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα προσεγγίσουν κατά μέσο όρο τους 23-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη σε δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις . Στο Ιόνιο 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο 3-5 τοπικά και 6 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια , με αίθριο καιρό όλη την ημέρα. Η θερμοκρασία από 14-28 βαθμούς με δυτικούς νοτιοδυτικούς ανέμους 2-4 μποφόρ.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, περιμένουμε αραιές νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι τοπικά θα είναι πιο πυκνές, αλλά στο σύνολο ο καιρός θα είναι καλός. Η θερμοκρασία από 13-26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 13/05/2021

Καιρός