Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας

12.05.2021 | 17:44

Σε τέσσερα επίπεδα διεξάγεται η έρευνα της αστυνομίας για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλη Λαμπρούπολο, η αστυνομία εκμεταλλευόμενη και την μαρτυρία του συζύγου του θύματος που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για την βιαιότητα και την πίεση των δραστών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τον είχαν δέσει και του είχαν βάλει μονωτική ταινία στο στόμα.

Ακόμα ενδεικτικός είναι ο τρόπος που έπνιξαν την κοπέλα – πιθανόν με τα ρούχα της – γι αυτό και η κοπέλα βρέθηκε ημίγυμνη στο κρεβάτι, πεσμένη μπρούμυτα. Ο 32χρονος έχασε τις αισθήσεις του λόγω της πίεσης που αισθανόταν στην πρώτη φάση της επίθεσης των δραστών.

Βρέθηκε ένα αποτύπωμα στον χώρο που όμως ανήκει σε έναν εργάτη που είχε κάνει εργασίες στο σπίτι. Ένα ακόμα ζητούμενο είναι γιατί επέμειναν σε αυτό το σπίτι. Εξακολουθεί να ερευνά η αστυνομία τους εργάτες. Επιπλέον, εξετάζονται παρόμοιες ενέργειες σε βάθος μέχρι και οκταετίας.

Οι δράστες έδεσαν το σκυλί κρεμασμένο από την κουπαστή. Μπορεί οι ίδιοι να το κρέμασαν ή μόνο του να έκανε μια κίνηση όντας δεμένο και να πήδηξε στο κενό.

Από την ΕΛ.ΑΣ ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να σχετίζεται η επίθεση με μια διάρρηξη στο Χαλάνδρι τον Δεκέμβριο του 2020 που φέρθηκαν βίαια στην κόρη ενός ζευγαριού. Ωστόσο η υπόθεση έχει σημαντικές διαφορές.

Εξετάζεται μια λίστα με 300 ποινικούς που συμμετείχαν σε συμμορίες με καλάσνικοφ, κακοποιήσεις κι έχουν αποφυλακιστεί την τελευταία τριετία.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 12/05/2021

Ελλάδα