Υγεία

Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Γιατρός σε εμβολιαστικό κέντρο απέτρεπε τον κόσμο από το να εμβολιαστεί

12.05.2021 | 09:20

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι άνθρωποι που πήγαν να κάνουν το εμβόλιο στο ΚΥ Λαμίας το απόγευμα της Τρίτης, όπου η διαδικασία του εμβολιασμού τους εξελίχθηκε σε… εφιάλτη.

Η γιατρός, που ήταν βάρδια και συμπλήρωνε το ατομικό έντυπο του καθενός που πήγαινε να εμβολιαστεί, απέτρεπε τους ασθενείς να κάνουν το εμβόλιο λέγοντάς τους απίθανα πράγματα.

Οι άνθρωποι άκουγαν σοκαρισμένοι τη γιατρό να τους αποτρέπει και δεν ήξεραν τι να κάνουν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιοι έφυγαν τρομαγμένοι χωρίς να κάνουν το εμβόλιο, ενώ άλλοι αγχώθηκαν τόσο που επικοινωνούσαν με τους γιατρούς τους ή τους συγγενείς τους.

Στο Κέντρο Εμβολιασμού προκλήθηκε πολύ μεγάλη αναστάτωση με το προσωπικό του ΚΥ να έχει βρεθεί σε τρομερά δύσκολη θέση μη μπορώντας να αιτιολογήσει τη στάση της γιατρού, ενώ οι άνθρωποι που είχαν πάει να εμβολιαστούν και οι συνοδοί τους δεν πίστευαν αυτό που ζούσαν.

Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν και πάλι όταν έφτασε στο Κέντρο ο γιατρός και Διευθυντής του ΚΥ Λαμίας Ηλίας Καραγεώργος, ο οποίος απομάκρυνε τη γιατρό και καθησύχασε τον κόσμο.

«Ναι, υπήρχε γιατρός που έλεγε ότι εμβολιαζόμαστε με δική μας ευθύνη. Έχουν γίνει διάφορα τραγελαφικά, έχει ενημερωθεί ο διοικητής και θα ακολουθηθεί η ενδεδειγμένη οδός. Είναι γυναικολόγος η συγκεκριμένη γιατρός, στο κέντρο υγείας. Είναι από το Σεπτέμβριο μαζί μας, είναι νέα γιατρός. Δεν γνωρίζαμε αν είναι αρνήτρια του εμβολίου. Έχουμε ξεπεράσει μέχρι σήμερα του 4.200 εμβολιασμούς. Ευτυχώς για εμάς η γιατρός ήταν σε άδεια ειδικού σκοπού και δεν ήταν στη διαδικασία του εμβολιασμού. Στη διαδικασία του εμβολιασμού μπήκε από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν από τις πρώτες που έκανε το εμβόλιο. Εξ όσων γνωρίζω δεν είχε παρενέργειες», εξήγησε ο κ. Καραγεώργος μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega.

«Για το περιστατικό με ενημέρωσαν οι υπόλοιποι υπάλληλοι του κέντρου. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της. Δεν υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας. Είμαστε σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος. Δεν ήταν έτσι πριν», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 12/05/2021

Υγεία