Ελλάδα

Ρόδος: Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις για τις 21 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης από τον γυναικολόγο

10.05.2021 | 07:12 Eνσωμάτωση

Με τη λήψη και της τελευταίας κατάθεσης από μια ημεδαπή, κάτοικο Ολλανδίας, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των καταθέσεων των 21 μηνυτριών για την υπόθεση του κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, 65χρονου γυναικολόγου από τη Ρόδο.

Ήρεμα κυλούν τα πράγματα στην Ρόδο μετά το άνοιγμα της εστίασης σύμφωνα με τον δημοσιογράφου το «in12.gr» Γιάννη Κουμέντο.

Οι Ροδίτες περίμεναν το άνοιγμα της εστίασης με αυνυπομονησία, τα κορωνοπάρτι τελείωσαν, η κατάσταση στις πλατίες έχει εξομαλυνθεί. Τα κρούσματα στην περιοχή έχουν πέσει

Στις 14/5 οι κάτοικοι κι οι επιχειρηματίες αναμένουν τους πρώτους Πολωνούς τουρίστες. Βέβαια παραμένει το «αγκάθι» των Βρετανών που ήταν διαχρονικά η χώρα που τροφοδοτούσε το νησί.

Την ίδια στιγμή, στο νησί του Πάτμου εντοπίστηκαν έξι κρούσματα, πέντε εκ των οποίων ήταν παιδιά.

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των καταθέσεων των 21 μηνυτριών στο πλαίσιο της κυρίας ανάκρισης που διενεργείται εις βάρος του γυναικολόγου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση στη Ρόδο.

Παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο τρόπος που ο καταγγελόμενος εξέταζε τις ασθενείς του με τρόπο κακοποιητικό.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 10/05/2021