Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Αναβλήθηκε για τις 14 Μαΐου η δίκη του 22χρονου επιδειξία – Αφέθηκε ελεύθερος

10.05.2021 | 17:42

Χωρίς χειροπέδες αυτή τη φορά, ο 22χρονος «πρωταγωνιστής» του βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη, φεύγει από τα δικαστήρια και επιστρέφει σπίτι του, μετά από σχεδόν 5 μέρες κράτησης.

Αφέθηκε ελεύθερος ως την Παρασκευή που θα δικαστεί η υπόθεσή του.

Μέχρι στιγμής, τον νεαρό επιδειξία έχουν αναγνωρίσει μια 23χρονη στο Παλαιό Φάληρο, μια 21χρονη στην Ακρόπολη, δύο κοπέλες από τη Νέα Σμύρνη και μια από την Κύπρο.

Ωστόσο, οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών.

Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Οι πληροφορίες μιλούν για καταγγελία του περασμένου Αυγούστου μιας 22χρονης γυναίκας, ότι ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω από την πολυκατοικία της, την έπιασε από τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι.

Η καταγγελία αυτή υπάρχει στην Αστυνομία, όμως αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί, ανασύρουν και εξετάζουν υποθέσεις τουλάχιστον δύο χρόνια πριν, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για επιθέσεις μέσα σε ασανσέρ, για ανάρμοστες προσεγγίσεις και άλλα βίαια περιστατικά.

Ψάχνουν παλιότερες υποθέσεις

Μετά τις εικόνες από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη που οδήγησαν στη σύλληψη του 22 χρόνου, νέες καταγγελίες ήρθαν στο προσκήνιο.

Η 27χρονη γυναίκα που βρέθηκε στο στόχαστρό του συγκλονίζει περιγράφοντας τα όσα έζησε.

Ένα μήνα μετά, κι ενώ ο νεαρός δεν συνελήφθη τότε, φαίνεται πως ξαναέκανε τα ίδια, στην ίδια γυναίκα.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν την προηγούμενη εβδομάδα να τον ταυτοποιήσουν, έκαναν έρευνα στο σπίτι του και εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα.

Αν προκύψουν και νέες, βαρύτερες κατηγορίες σε βάρος του έως την εκδίκαση της υπόθεσή του, τότε το πιο πιθανό είναι να σχηματιστεί και νέα δικογραφία σε βάρος του.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 10/05/2021

Ελλάδα