Κόσμος

Καλημέρα από τους Έλληνες του εξωτερικού: Βόλτα στο Ντουμπάι!

09.05.2021 | 07:06

Μια βόλτα μέχρι το Ντουμπάι έκανε η εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, και συνάντησε την Dj Άντζελα Παντελή, η οποία μίλησε για την κατάσταση με την πανδημία εκεί, αλλά και για τους Έλληνες που επισκέφθηκαν το Ντουμπάι τις ημέρες του Πάσχα.

«Έχω πληροφορηθεί για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Είμαι υπέρ του να ανοίξουν όλα, θεωρώ ότι θα έπρεπε να ανοίξουν νωρίτερα. Δε γνωρίζω την κατάσταση στα νοσοκομεία. Αλλά όταν έχεις τον κόσμο πολύ περιορισμένο αντιδρά και με άσχημο τρόπο, με κορωνοπάρτι και μαζώξεις. Ευτυχώς δεν έχω νιώσει πολύ lockdown γιατί δε βρίσκομαι στην Ελλάδα τόσο καιρό. Και στην Καλιφόρνια που ήμουν κάποιους μήνες ήταν ανοιχτοί, και στο Ντουμπάι», είπε η Άντζελα Παντελή.

«Στο Ντουμπάι οι εμβολιασμοί έγιναν πολύ πιο εντατικά. Ήδη τώρα με το τέλος του Ραμαζανιού επιστρέφει η ζωή σχεδόν στο κανονικό. Μόνο το ωράριο ίσως δεν απελευθερωθεί. Εμβόλιο εγώ θα κάνω μεθαύριο. Τη μάσκα τη φοράμε σε εξωτερικούς χώρους παντού», εξήγησε η ίδια.

«Το Πάσχα ήρθαν πάρα πολλοί Έλληνες και οι περισσότεροι έμειναν σε φιλικά σπίτια, φιλοξενήθηκαν. Υπήρχαν και πολλοί γνωστοί Έλληνες», ανέφερε σχετικά με τις πασχαλινές διακοπές των Ελλήνων στο Ντουμπάι.

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 09/05/2021

Κόσμος