Ελλάδα

Ανοίγει αύριο με όλα τα μέτρα προστασίας το νηπιαγωγείο της Μητρόπολης Πειραιά

09.05.2021 | 10:26 Eνσωμάτωση

Μια βόλτα μέχρι τον Πειραιά έκανε η εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, και συνάντησε τη Μαρία Τυράσκη, διευθύντρια του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, αναφορικά με τις προετοιμασίες για το αυριανό άνοιγμα.

«Έγινε και ανακαίνιση στη γραμματεία μας και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τα παιδιά μας για την αυριανή έναρξη των μαθημάτων. Τα παιδιά θα βγαίνουν σε διαφορετικές ώρες διάλειμμα, ώστε να τηρήσουμε τα μέτρα. Θα τρώνε επίσης ανά ομάδες για την προστασία τους. Φυσικά θα φορούν μάσκες, θα υπάρχουν αντισηπτικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα αερίζονται όλοι οι χώροι, και τα παράθυρα θα μένουν ανοιχτά τις ώρες των διαλειμμάτων. Ακόμα γίνεται τακτικός καθαρισμός των χώρων», εξήγησε η κ. Τυράσκη.

«Οι γονείς είναι έτοιμοι, έχουν ενημερωθεί πλήρως για το τι θα πρέπει να κάνουν. Ο μεγαλύτερος προβληματισμός ήταν αναφορικά με τα διαγνωστικά τεστ. Πλέον δεν υπάρχει καμία αγωνία, η διαδικασία είναι απλή. Συνολικά έχουμε 110 παιδιά, αύριο θα έρθουν τα 50, νήπιο και προνήπιο», πρόσθεσε η ίδια.

Videos & Απoσπάσματα από Mega Σαββατοκύριακο - 09/05/2021