Αθλητικά

«Φρένο» στο πρωτάθλημα της Super League 2 λόγω μη τήρησης των πρωτοκόλλων ασφαλείας

08.05.2021 | 21:40

Την αναστολή διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2 θα εισηγηθεί τη Δευτέρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, επειδή δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

«Λουκέτο» μπαίνει στο πρωτάθλημα της ΣΛ 2 λόγω της παραβατικής συμπεριφοράς και της καταφανούς αδιαφορίας για κανονισμούς και πρωτόκολλα από οπαδούς του Ιωνικού και την ίδια τη διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, πήρε θέση για την προφανή παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει τη Δευτέρα την αναστολή του πρωταθλήματος της ΣΛ 2 όπου μετέχει ο Ιωνικός.

Με την τοποθέτησή του ο κ. Χαρδαλιάς επιπλέον, επιρρίπτει κάθε σχετική ευθύνη στη Γ.Γ.Α. και τη ΣΛ 2. Μένει πλέον να αποφανθεί η επιτροπή των λοιμωξιολόγων για την τύχη του πρωταθλήματος που είναι στον «αέρα», μετά από όσα κατ’ επανάληψη έχουν συμβεί με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Ιωνικό και τους μεταφερόμενους οπαδούς του.

Θέση για το ζήτημα πήρε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος τόνισε ότι αρκετές φορές έως τώρα επεσήμανε στη διοργανώτρια αρχή της ΣΛ 2 την ανάγκη αυστηρής τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Για το πρωτάθλημα της ΣΛ 1, αύριο θα διεξαχθούν τα ματς ΠΑΟΚ – Άρης, Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΑΕΚ, με τον νικητή του αγώνα της Λεωφόρου να παίρνει αυτόματα προβάδισμα για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Videos & Απoσπάσματα από ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - 08/05/2021

Αθλητικά