Κόσμος

Οι… παράπλευρες απώλειες του κορωνοϊού – Χιλιάδες γάμοι έχουν ακυρωθεί

27.04.2021 | 13:34 Eνσωμάτωση

Η παρατεταμένη περίοδος της καραντίνας σε όλον τον κόσμο έχει και μία άλλη παράπλευρη απώλεια. Αμέτρητες προτάσεις γάμου αναβλήθηκαν και τώρα που χαλαρώνουν τα μέτρα, οι μέλλοντες γαμπροί γονατίζουν μπροστά στις νύφες με το δαχτυλίδι στο χέρι.

Μία πρόταση γάμου υπερπαραγωγή. Ο ΝτίΚι δε λυπήθηκε τα έξοδα για να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του Γκρέις και τα οργάνωσε όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο νεαρός Κινέζος κάλεσε τους φίλους τους στο σπίτι του που έμοιαζε βγαλμένο από σκηνικό του Χόλυγουντ. Όταν έφτασε η Γκρέις με τις στενές της φίλες δεν φάνηκε να εκπλήσσεται και έπαιξε τέλεια τον ρόλο της.

Μάζεψε λουλούδια και ευχές από την παρέα και φυσικά είπε το ναι στην πρόταση του καλού της. Σίγουρα η απορία τι θα σκεφτεί ο πάμπλουτος Κινέζος για τον γάμο τους, βρίσκεται στο μυαλό όλων μας.

Ιρλανδία

Ο Μπλου Κάσιντι κάλεσε τη φίλη του Μαρία Γκιλβάντα στην κορυφή των λόφων του Κορκ της Ιρλανδίας και η θέα σου κόβει την ανάσα.

Η δικαιολογία για να βρεθούν στο εξωπραγματικό τοπίο είναι ένα ρομαντικό πικ-νικ και η Μαρία δεν μπορεί να φανταστεί τη συνέχεια. Το δαχτυλίδι των αρραβώνων φτάνει με ένα ντρόουν.

Ο Μπλου παίρνει το κουτάκι και χωρίς να χάσει χρόνο ζητάει από την Μαρία να τον παντρευτεί. Η κοπέλα λέει αμέσως το ναι και ο Μπλου πετάει στα σύννεφα.

ΗΠΑ

Ο Μάικ πάλι πατάει πιο στέρεα στο έδαφος και έβγαλε την κοπέλα του Έιμι για μια βόλτα στο Απερ Γουέστ Σάιντ της Νέας Υόρκης.

Η Έιμι είναι νοσοκόμα μαιευτικής και ο Μάικ έχει βάλει μία φίλη του έγκυο να υποκριθεί πως την έπιασαν οι πόνοι επάνω σε ένα παγκάκι.
Φίλοι του από την Πυροσβεστική υποτίθεται πως βοηθούν την επίτοκο όταν φτάνει κοντά τους το ζευγάρι. Η νοσοκόμα πιάνει αμέσως δουλειά και ο Μάικ παίρνει θέση πρότασης.

Η Έιμι δεν πιστεύει στα μάτια της όταν αντικρίζει το δαχτυλίδι. Περιττό να σας πούμε την απάντησή της.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 27/04/2021