Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: Ένοχοι οι τρεις ανήλικοι για τη δολοφονία της 50χρονης

27.04.2021 | 17:46 Eνσωμάτωση

Την ενοχή και των τριών παιδιών, που τον περασμένο Νοέμβριο, σκότωσαν με 79 μαχαιριές μέσα στο σπίτι της στην Αγ. Βαρβάρα, την 50χρονη μητέρα της 15χρονης που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός στην δολοφονία, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας στην καταληκτική αγόρευσή του. Είχαν προηγηθεί οι ανατριχιαστικές απολογίες τόσο της νεαρής κοπέλας, όσο και των δύο άλλων αγοριών, που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού.

Ειδικότερα, με κάθειρξη οκτώ ετών, την αυστηρότερη ποινή , που προβλέπει ο νόμος για ανήλικους δράστες δολοφονικών ενεργειών, καταδικάστηκαν από το Τριμελές Δικαστήριο ανηλίκων, οι τρεις έφηβοι, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με θύμα την 50χρονη μητέρα της κατηγορούμενης.

Ως ηθική αυτουργός του σχεδίου δολοφονίας καταδικάστηκε η 15χρονη κόρη του θύματος, ενώ οι δύο φίλοι της ηλικίας 16 και 17 ετών καταδικάστηκαν ως οι αυτουργοί του εγκλήματος.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι κατηγορούμενοι είναι ανήλικοι και η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι οι τρεις ανήλικοι όπως κατηγορούνται, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα από τα πιο συγκλονιστικά εγκλήματα που έχουν συμβεί με τρομακτική σκληρότητα.

Υπενθυμίζεται ότι άτυχη γυναίκα τον περασμένο Νοέμβριο είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένη με περισσότερες από 70 μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 15χρονη κόρη της στην Αγία Βαρβάρα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 27/04/2021