Life

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Το νυφικό κρεβάτι το ονειρευόμουν από την σχολή» – Τι λέει για τη συνεργασία της με τον Ορέστη Τζιόβα

26.04.2021 | 12:48 Eνσωμάτωση

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε αρχικά για τον χρόνο που περνάει με τις κόρες της στην καραντίνα και το δέσιμο που έχουν δημιουργήσει.

«Όταν να φεύγω έχουμε δράματα, υπάρχει πολύ δέσιμο, είμαστε συνέχεια μαζί».

όσο για το αν οι κόρες έχουν καταλάβει τη δουλειά της μητέρας τους και την αντίδρασή τους όταν τους σταματούν στον δρόμο;

«Η μεγάλη αντιλαμβάνεται, της κάνει λίγο εντύπωση αλλά νομίζω καμαρώνει», η ηθοποιός και εξομολογείται ότι οι κόρες της «κλαίνε όταν με βλέπουν στην τηλεόραση».

«Η δουλειά μου με κρατάει ζωντανή»

Στα σκαριά είναι η νέα παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστεί το καλοκαίρι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το «Νυφικό Κρεβάτι».

«Η δουλειά μου με κρατάει ζωντανή, με κρατάει σε εγρήγορση και δημιουργική», λέει η ηθοποιός, σημειώνοντας ότι «θα είναι από τις πιο ευτυχισμένες συγκυρίες της ζωής μου» όταν ανοίξουν τα θέατρα και ξεκινήσει η περιοδεία.

«Το ονειρευόμουν από τότε που ήμουν στην σχολή», σημειώνει για το «Νυφικό Κρεβάτι», το οποίο θα δούμε σε μια «έξυπνη» διασκευή και μιλάει για τον συμπρωταγωνιστή της, Ορέστη Τζιόβα, με τα καλύτερα λόγια.

«Επικοινωνούμε απόλυτα, έχουμε πολύ ωραία χημεία, είναι σαν είμαστε φίλοι 500 χρόνια. Μοιραζόμαστε τα προσωπικά μας, με ακούει πολύ, γελάμε πάρα πολύ και δουλεύουμε με πάρα πολύ ωραίο τρόπο».

Το «Νυφικό Κρεβάτι» έχει να κάνει με τη ζωή ενός ζευγαριού σε όλες τις σημαντικές φάσεις της πορείας του, με την ηθοποιό να φαντάζεται τη ζωή της όταν μεγαλώσει μακριά από την Αθήνα.

«Θα ήθελα να ασχολούμαι με τη φύση».

Ελληνικό «MeToo»

Σχετικά με το ελληνικό «MeToo» το ελληνικό θέατρο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τόνισε ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.
«Ο σκοπός μας ήταν να μη θεωρούνται αυτονόητες πράξεις κακουργηματικές».

Η ηθοποιός δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες καθώς «είναι λεπτές οι ισορροπίες και πολλά μπορούν να είναι μηνύσιμα».

Δήλωσε ότι «πονάει» με μια μικρή μερίδα κόσμου «που έχει πάρει τα πράγματα διαφορετικά» και κρίνει με άδικο τρόπο τις αποκαλύψεις.

«Ήταν μια πολύ σωστή στιγμή να γίνουν τα πράγματα έτσι. Ελπίζω ότι η κοινωνία μας αλλάζει».

Η αγαπητή ηθοποιός σημείωσε ότι ήταν δύσκολο να πάρει την απόφαση να προχωρήσει σε δημόσιες καταγγελίες.

«Από το ήξερα μέχρι το μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, είναι μια μεγάλη διαδρομή. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περάσαμε για να φτάσουμε στο σημείο να ‘πιάσουν τα χέρια μας’ τα κορίτσια που έχουν μεγαλύτερα τραύματα από τα δικά μας».

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε ότι δεν την νοιάζει να αμφισβητηθεί γιατί «όταν ξέρεις την αλήθεια δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Τώρα υπάρχει κάποιος φόβος αλλά έχω εμπιστοσύνη στην καλή ενέργεια, όλα θα πάνε καλά».

«Είμαι περήφανη για το Σωματείο, για τον Σπύρο, τον Πασχάλη, είναι βράχοι, μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Videos & Απoσπάσματα από Πάμε Δανάη! - 26/04/2021