Ελλάδα

Ο 3ος κύκλος #GrowYourBusiness είναι διαθέσιμος σε όλους στο YouTube κανάλι της COSMOTE

26.04.2021 | 08:40 Eνσωμάτωση

Μια νέα σειρά δωρεάν online σεμιναρίων μπορούν να παρακολουθήσουν οι επιχειρηματίες που θέλουν να μάθουν πώς να κάνουν την επιχείρησή τους να ξεχωρίσει ψηφιακά, στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε για το θέμα ο διευθυντής Εnterprise & Business Marketing & CRM Ομίλου ΟΤΕ, Θάνος Φαλάγγας.

«Ξεκινήσαμε το 2017 για να μπορέσουμε να δώσουμε στις επιχειρήσεις τη γνώση και την τεχνολογία για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Πήγαμε σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Με την πανδημία μεταφέραμε τη δράση σε αμιγώς ψηφιακό περιβάλλον, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε στις επιχειρήσεις αυτές την καθοδήγησή τους», είπε ο κ. Φαλάγγας.

«Μπαίνετε στο YouTube, και υπάρχει η πρώτη θεματική ενότητα που αφορά στην ψηφιακή παρουσία μιας επιχείρησης. Έχουν ανέβει έντεκα βίντεο, και θα υπάρξει για τον πρώτο κύκλο ένα ζωντανό session ερωτήσεων απαντήσεων με ειδικούς, ώστε να λύσουν κάθε απορία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», εξήγησε ο ίδιος.

«Όλα τα προηγούμενα χρόνια που πηγαίναμε στις πόλεις της Ελλάδας μας προσέγγιζαν με αγωνία οι επιχειρήσεις. Δεν είναι μόνο θέμα ανάπτυξης αλλά και επιβίωσης. Το πρόγραμμα έχει μεγάλη ανταπόκριση, μιλάμε για μια δωρεάν σειρά σεμιναρίων με πρακτικές συμβουλές. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταποκρίνονται πάρα πολύ σε αυτό», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Φαλάγγας.

Videos & Απoσπάσματα από Κοινωνία Ώρα Mega - 26/04/2021