Πολιτισμός

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται απόψε στις 21.00 το Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα

24.04.2021 | 10:12

Το «Σπίτι με το MEGA» υποδέχεται απόψε στις 21.00 το Γιάννη Κότσιρα και τη Γιώτα Νέγκα, σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στο Mega Σαββατοκύριακο αναφορικά με όσα θα δούμε σε μια ακόμη μοναδική τηλεοπτική συναυλία, φυσικά από τη συχνότητα του MEGA.

«Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή, με τραγούδια αγαπημένα δικά μας και άλλων συνθετών και λαϊκό τραγούδι, αλλά και με σπουδαίους καλεσμένους. Τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον σπουδαίο συνθέτη και φίλο Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, έναν νέο τραγουδοποιό, τον Νίκο Μερτζάνο, και μια νέα τραγουδίστρια, τη Δήμητρα Μπουλούζου. Όλο αυτό το “καταστρέφει” με τον δικό του τρόπο ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Πέραν της παρουσίασης ταυτόχρονα κάνει και κριτική σε ό,τι βγαίνει, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα δούμε πολλά. Ήταν τέτοια η χαρά του που θα κάνει μια τέτοια εκπομπή με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, που έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό», είπε γελώντας ο Γιάννης Κότσιρας.

«Έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο, στο χώρο του πολιτισμού νιώθουμε λίγο παραγκωνισμένοι, ευτυχώς που υπάρχουν εκπομπές σαν και αυτή που λειτουργεί άψογα, συμπεριφέρεται με μεγάλο σεβασμό σε όλους τους καλλιτέχνες, και φέρνει τη μουσική μέσα στα σπίτια», συνέχισε ο ίδιος αναφορικά με την πρωτοβουλία του MEGA για τις μουσικές βραδιές που έχουν γίνει θεσμός.

«Παρακολουθώ πολύ την πολιτική. Εγώ βρίσκομαι σε ένα χώρο που είναι πιο χτυπημένος από όλους όλο αυτό το διάστημα. Δεν με πείθουν αυτοί που διαχειρίζονται την κρίση, γιατί όταν έρχομαι σε επαφή με συναδέλφους μου σε άλλες χώρες νιώθω πραγματικά ότι εδώ κάτι δεν πάει καλά. Κάποια πράγματα είναι αδικαιολόγητα. Αν συγκρίνουμε εμάς με το τι γίνεται σε άλλες χώρες, θα νιώσουμε ο φτωχός συγγενής, και δε θα έπρεπε να είναι έτσι», σχολίασε κλείνοντας ο Γιάννης Κότσιρας αναφορικά με τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 24/04/2021

Πολιτισμός