Πολιτισμός

Καλατζόπουλος: «Με τον Κότσιρα και τη Νέγκα μας έδεσε η χημεία»

24.04.2021 | 22:54 Eνσωμάτωση

Για τη γνωριμία τους και τις συνεργασίες με τους Γιάννη Κότσιρα και Γιώτα Νέγκα μίλησε ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος.

«Πόσα χρόνια γνωρίζω τον Γιάννη; Πολλά. Έχει κάτι μεγάλα κενά ανάμεσα, αλλά κυρίως από τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Εγώ έκανα το δεύτερο δισκογραφικό μου βήμα, εκείνος το πρώτο. Το  1996 τον δίσκο «Αθώος ένοχος» με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Δαβαράκη και όπως φαίνεται  έχει μια αντοχή αυτό το πράγμα» ανέφερε ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος και συνέχισε: «Μας έδεσε η χημεία. Πάντοτε υπάρχει μια σχέση ανάμεσα στα τραγούδια και την ερμηνεία που είναι καθοριστική για τα τραγούδια. Αυτή η χημεία είναι δυσεύρετη και τυχερή. Και με τον Γιάννη ήταν τυχερό».

Όσο για τη σχέση του με την Γιώτα Νέγκα ο ίδιος είπε: «Με τη Γιώτα γνωριστήκαμε κάποια χρόνια αργότερα. Είναι κάποια πρόσωπα που περνάς το δρόμο και τα συναντάς στη ζωή σου και για κάποιο λόγο καθορίζουν σχεδόν όλο το υπόλοιπο.

Έτσι έγινε με τη Γιώτα. Άργησε στην οντισιόν, πρόλαβε μπήκε. Εγώ είχα το ‘Με το μάτια κλειστά’ τρία χρόνια στο συρτάρι και δεν το καταλάβαινε κανείς. Μετά ήρθε η Γιώτα και κάτι υπάρχει στη φωνή της που φέρνει από τον παλιό κόσμο και στα δικά μου τα κομμάτια αυτό είναι το οξυγόνο τους».

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 24/04/2021