Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Άγνωστος «γάζωσε» με καλάσνικοφ το σπίτι του παρουσιαστή

17.04.2021 | 20:22 Eνσωμάτωση

Πυροβολισμούς έξω από τη μονοκατοικία του από αγνώστους κατήγγειλε ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης.

Ένας άνδρας κρατώντας καλάσνικοφ πυροβολεί προς το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν τις κινήσεις του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, με αργά βήματα και με απόλυτη ψυχραιμία ο ένοπλος πλησιάζει την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας του παρουσιαστή. Με το πολεμικό όπλο στα χέρια ανοίγει πυρ, με τις βολίδες να καρφώνονται στο φυλάκιο αλλά και στην είσοδο του σπιτιού.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μάνατζερ την ωρα της επίθεσης βρισκόταν στο σπίτι.

«Επειδή το παράθυρό μου είναι ανοικτό, έτρεξα στο παράθυρο και έφευγε ένας κουκουλοφόρος. Ένας ήταν μόνο. Με τα πόδια ήρθε αργά αργά και έφυγε τρέχοντας. Δεν ξέρω… όπλο θα ήταν προφανώς, ήταν κάτι τυλιγμένο σε ένα φούτερ που κράταγε στο χέρι του. Ήταν απόλυτη ησυχία. Δεν πέρασε ούτε αυτοκίνητο, ούτε τίποτε…», σημειώνει γείτονας του μάνατζερ.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ένοπλος εξαφανίζεται. Σύμφωνα με την πρώτη ανάλυση διαπιστώνεται να φορά ένα σκουρόχρωμο μπουφάν, ενώ εκτός από το καλάσνικοφ φαίνεται να κρατά και κάτι που μοιάζει με σεντόνι.

Στο σημείο της επίθεσης τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών εντόπισαν κάλυκες των 7,62 χιλιοστών που παραπέμπουν σε πολεμικό όπλο.

Οι κάλυκες έχουν σταλεί στα εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν το όπλο είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε οποιαδήποτε άλλη έκνομη πράξη, με το τμήμα εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής να αναλαμβάνει την έρευνα για την επίθεση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/04/2021